IBIZA MUSTHAVES

Wel mee? Niet mee? Koffers inpakken.. altijd feest, ik haat dat deel van de vakantie… Ik vergeet altijd wel wat.. Ik neem meestal veel te veel mee en mijn koffer is stamp vol! Dit jaar heb ik dus last van een gapend gat in m’n koffer.. Nee niet in m’n koffer zelf, maar ik heb zoveel ruimte over, volgens mij ben ik echt iets heel belangrijks vergeten, maar ik weet niet wat!

Vreselijk dat inpakken, ineens komt de stress.. Je denkt dat je alles hebt, maar eenmaal gearriveerd op plaats van bestemming blijk je de helft te missen. Meestal het belangrijkste van al; je bikini ofzo.. Ik heb dit altijd!

Omdat ik nog niet in de zomer stemming ben (ik loop nog op laarzen, heb nog net m’n muts niet op) gaat het dit jaar extra vermoeiend. Maar echt wat heb ik er zin in! We hebben al een heleboel plannen maar het hoofd doel is toch wel ; lekker niksen en doen waar we zin in hebben. Terwijl ik m’n halve garderobe in m’n koffer mik , weet ik van te voren al dat ik toch de helft maar draag.. Maar toch he , beter mee verlegen dan on verlegen..

Ondertussen ben ik al bijna oranje gesmeerd door de zelfbruiner omdat de Hollandse zon het weer eens laat afweten…(wat een verassing) En ik wil toch echt niet zo wit als sneeuw (die hier nog net niet ligt) aankomen.. De beach body work-outs heb ik maar gelaten voor wat het is want daar ga ik altijd met frisse tegenzin aan beginnen. En uiteindelijk heb ik 20 minuten van m’n tijd verspild aan ellendig op de grond liggen en denken; ‘kom op Amanda denk aan de beach body!.. AAAH wat een ellende ik stop! .. Nee Amanda zet door denk aan de beach body!.. ‘ Om uiteindelijk na alle pijn en moeite met Sam langs de McDrive te gaan om het volledige assortiment naar binnen te schuiven..

Gelukkig ben ik niet de enige op het strand, er zullen vast wel wat aangespoelde bultruggen liggen bakken en wat spierwitte Engelsen dus al met al valt het vast mee.. M’n bikini kan ik dit jaar niet vergeten want ik heb er maar liefst 5 in m’n koffer gestopt , daar zal het dus niet aan liggen!

Natuurlijk heb ik ook wat dingen aangeschaft in Ibiza stijl, want er zijn wel een paar Ibiza musthaves die je moet hebben als je daar heen gaat! Ik heb ze even op een rijtje gezet voor jullie.. En ook al ga je niet naar Ibiza, dit is voor elke bestemming leuk!

1. Natuurlijk zonnebrandcrème! Dat kan je niet missen, op geen enkele zonnige bestemming! Bescherm je huid altijd goed tegen de felle zon, door te smeren wordt je alsnog gewoon bruin! Als je denkt dat je niet bruin wordt als je smeert heb je het mis! Het verschil is dat je niet rood word (verbrand) , want bruin wordt je er zeker van! Ik gebruik altijd factor 30 van Australian gold, in deze zonnebrandcrème zit een mooie bronzer waardoor je huid meteen straalt als je je insmeert! i love it!

2. Een lekker kleed voor op het strand! Het is groter dan een handdoek en je kunt je handdoek bewaren om je mee af te drogen. ideaal dus!

3. Natuurlijk en goede zonnebril. Ik geeft liever 1x wat meer uit aan een goede bril met goede bescherming voor je ogen dan dat ik 10 goedkope zonnebrillen koop die ik overal kwijt raak en kapot gaan.. Want je zult echt merken als je een goede zonnebril aanschaft, je er lang van zult genieten en nooit meer anders wilt! Ik heb zelf net weer een nieuwe van D&G met een leuk printje! Mijn bril en ik zijn ook deze zomer weer onafscheidelijk!

Ik heb zelf een bril van de D&G Animalier collection

4. De rieten hoed is natuurlijk ook onmisbaar op Ibiza! Heerlijk voor op het strand terwijl je lekker aan je cocktail zit.. En het staat gewoon leuk haha 😉

5. Een leuke spijkershort , kan met alles dus is het ideale kledingstuk voor op vakantie!

6. Een leuke bikini in felle kleur kan niet missen! Het is ook nog eens ideaal, want door de felle kleuren lijk je nog bruiner! Plus punt!

7. Een leuk paar oorbellen met grote stenen, staat leuk en is ook weer helemaal in het Ibiza thema met het goud en turquoise! En leuk bij de bikini , alleen in het water er mee word niet zo’n feest haha!

8. Een leuke handdoek in de stijl van het eiland met groot peace teken.. ik vond m gewoon super leuk, ook leuk als je die kan meenemen in deze strandtas van Stella Rittwagen! Ik vind m geweldig die tas! Hij is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en verschillende maten!

*De tassen van het 1e plaatje van dit stukje zijn van Twenty violets

9. Een lekker geurtje kan ook niet missen en douche schuim etc. Ik heb zelf een heerlijk douchesetje aangeschaft van Hierbas de Ibiza, het ruikt heerlijk maar ziet er vooral leuk uit, het oog wil ook wat haha!

10. Tot slot heb ik nog wat leuke armbandjes erbij gezet. Helemaal in Ibiza stijl met alle vrolijke kleuren en schelpjes!

Heerlijk! Ik heb er zin in! Iedereen veel plezier op vakantie of gewoon hier in Nederland! Enjoy!

Leave a comment