Thaise massages en oude stenen

Zo, daar zijn we weer. Gister avond nog snel een massage gedaan want dat leek ons wel lekker. Een uur lang liggen en chillen. Eenmaal binnen bleek al snel dat die ‘oil massage’ gewoon een thaise massage was maar dan met olie. Mer grof geweld werden bijna al m’n ledematen uit m’n lijf gerukt (ja oke niet echt maar zo voelde het, ik heb alles nog) en werden de pijn kreten genegeerd. Terwijl er iemand een gordijn naast ons een hele andere massage leek te krijgen, met hele vreemde geluiden, zocht ik met 1 oog de klok op om te kijken hoe lang ik nog moest in en uit ademen. Ooit heb ik gelezen dat als iets zeer doet je je op je ademhaling moet concentreren, dat scheelt de helft. Ik ademde dus als een gek maar toen ze weer is een knie in m’n rug duwde was de focus weer helemaal weg. En maar ademen.. Een uurtje massage duurde nog nooit zo lang. Gelukkig was het voorbij en snelden we naar het hotel.. Lekker slapen. Eindelijk!

Na een nachtje met ladderzatte gedrogeerde (vermoed ik) mensen aan de deur, ze konden hun kamer niet meer vinden dus stopte de pas overal in, zaten we weer fris en fruitig aan het ontbijt. We wilden naar Ayuttaya met de trein maar onderweg naar het treinstation hadden we een dealtje gesloten met de taxichauffeur en hebben we de tour maar gedaan per taxi. Al snel bleken we met een knettergekke Thai in de taxi te zitten die zichzelf aanprees als de soort Jan Smit van Thailand. Hij had een cd opgenomen en gaf ons dus bijna de gehele taxi rit live muziek. Goedemorgen…

Ondertussen gearriveerd, zonder spiegel reflex camera want de SD kaart ligt nog op tafel in Kloetinge, mengde we ons in de menigte met mensen. Na een stuk of 3 tempels met een hele hoop buddha’s werden we meegenomen naar een of ander klein restaurantje aan de weg. Na een lekkere curry zette we de trip voort. Nog wat oude stenen bekeken en toen weer terug. Tijd om even lekker op bed te chillen voor we gingen eten.

Morgen gaan we om 7:00 een fiets tocht doen door Bangkok van 5(!) uur. Ik ben reuze benieuwd hoe ik dat ga overleven aangezien ik in Nederland al moe ben als ik naar de stad fiets. Dit is ook al een tijd geleden moet ik zeggen, dat ik op de fiets zat. Maar goed, we gaan er met volle enthousiasme tegenaan, hopen dat het wat word. 

 • reply Tannie ,

  Leuk Amanda dat je ons laat meeleven met de

  Leuk Amanda dat je ons laat meeleven met jullie reis. liefs van oma

  • reply paPaul ,

   Geen Thaise massage meer voor jullie als ik het zo lees, hahaha! Veel plezier met jullie fietstocht. Misschien een stukje vlees voor op het zadel, zit zachter, want anders moeten jullie weer gemasseerd worden!

   Leave a comment