Welkom in mijn ‘Bubble’ 

Na heel veel brainstormen, tekenen, krassen en gummen is het eindelijk af! Het hele ‘theme store’ concept, de vibe die er moet hangen en de winkelinrichting is tot aan de haakjes in het pashok uitgewerkt en geperfectioneerd. Tijd om jullie dus eindelijk uit te leggen wat er is gekomen van al die chaotische wilde plannen in mijn hoofd. 

Dus Amanda, wat is dan nou eigenlijk een theme store? Laat me het uitleggen.. 

Hoe leuk is het om tijdens kerst te wandelen in een winkel die helemaal is omgetoverd tot een winter wonderland? Je ruikt de glühwein en de geur van dennennaalden, je ziet de lampjes, versieringen, glitters en prachtig gedekte tafels.. Mooie kerstballen, warme kleedjes voor op de bank, die leuke kerst sokken met een rendier.. 

oh! En alvast een cadeautje voor mam, een mooie kaart voor die ene vriendin die je te lang niet hebt gesproken en een mooie tas voor jezelf, gewoon omdat je jezelf soms ook moet kietelen en je het eigenlijk wel hebt verdiend. Na het regelen van al die kerst cadeautjes heb je bijna geen tijd meer voor een bijpassende feest outfit. Geen nood, gelukkig hangt ook die perfecte jurk voor jouw klaar!

Tijdens dit winkel bezoek vergeet je even alles en waan je jezelf helemaal in je eigen ‘Bubble’. De muziek op de achtergrond maakt je vrolijk en je hebt nu al zin om de kerstboom te zetten! Was dit maar iedere maand, zo’n fijne sfeer! En dat is nou net wat je iedere maand weer bij ‘Bubbles’ kunt verwachten. Op 25 maart opent Nederlands eerste ‘theme store’ in hartje Goes waar je iedere maand weer kunt verdwalen in een nieuw thema.

Zo starten we met een feestelijk openings thema genaamd ‘The garden party’. Zodra je een stap over de drempel zet waan je je in een gezellig aangeklede tuin met een schommel, picknik kleedjes, lampionnen die aan het plafond hangen tussen de bloemen en bladeren en fluitende vogeltjes. Het is net of je op een zonnige dag op een tuinfeest bent beland. 

Uiteraard heb je voor dat tuinfeest ook de perfecte outfit nodig, maar wat nou als je vanuit je werk op een tuinfeest beland? De outfits van Bubbles turn je moeiteloos om van hip zakelijk naar speels vrijetijd. Een kwestie van de haren los, schoenen wisselen en gaan! Zo makkelijk is hip zijn nog nooit geweest. Met onze collectie kun je lekker combineren, mixen en matchen, en wij voorzien je graag van advies en tips hoe jij alles uit je garderobe kunt halen! En als je het echt niet weet spiek je gewoon even tussendoor op de inspiratie pagina van de website.. Want om er leuk uit te zien heb je niet veel nodig, alleen wat creativiteit en dat is onze kracht!

Als creatieveling kun je zelf ook je ei kwijt bij Bubbles, want iedere maand wordt er een bijpassende workshop georganiseerd in samenwerking met een collega ondernemer om het thema in te luiden. Dus app je moeder, vriendinnen, collega’s en geef je op voor een creatief avondje uit! Benieuwd? Vanaf maart kun je je inschrijven op de website, hier over volgt later meer op Facebook. 

Let’s get this party started!

  • reply AnneMarie ,

    Het gaat vast super worden! Veel succes! Xxx mam

    Leave a comment