Het moest er vroeg of laat van komen maar nu is het (eindelijk?) tijd! Ik kom uit de kast. Nouja, uit de kast.. Eigenlijk blijf ik er in maar open ik m’n deuren voor iedereen. Ja dit klinkt een beetje vaag en het is vast en zeker ook niet wat je denkt. Laat me het uitleggen..

Ik heb mijn baan opgezegd en ga mijn eigen winkel openen, want god wat wil ik dat graag en wat houdt ik van kleding, styling en al dat andere tuttemerul. Het liefst woon ik in een kast en kom ik er nooit meer uit. Dus daarom een winkel, mijn eigen kledingkast in het groot, vol met items die met zorg en passie zijn uitgekozen. 

Een paar jaar terug deed ik al een poging met mijn eigen kledinglijn, maar naast 40 uur voor een baas werken werd dat op den duur nogal een opgave en kon ik mij er toch niet voor de volle 100% voor geven. En als ik iets doe, dan wil ik 200% en niet minder.

Dus nu zijn we daar, het is bijna tijd om te stoppen met mijn baan als Visual Merchandiser. Ik vond het leuk maar ik voelde toch die 200% nog niet helemaal. Daarom besloot ik toch de stap te maken. Vanaf eind maart kan je dus shoppen, theeleuten en unieke cadeau’s op de kop tikken bij mij in Goes!

En waarom dan een winkel? Ik miste gewoon hippe merken, eigenheid, unieke items en beleving. Daarom open ik ‘BUBBLES theme store’ waar je terecht kunt voor bijzonder cadeau’s, hippe kleding en gadgets, unieke en handmade items, sommige stukken zijn speciaal voor de winkel ontworpen, dus voor jou! En als je dan even geen tijd hebt om langs te komen, bestel je het gewoon online. En waar staat ‘theme store’ dan in godsnaam voor?

Dat blijft nog even een verrassing! Op dit moment ben ik dus iets minder online op mijn eigen Social Media, maar kan je mij wel volgen via de BUBBLES theme store Facebook en Instagram. Ik ben druk bezig met inkopen en het brainstormen over het winkel interieur en dat kun je daar allemaal volgen! Dus…  Zie ik je daar?

 

 

Leave a comment