3 dingen die je nog niet wist

Hello hello! Het werd weer eens tijd voor 3 nieuwe feitjes over mij. Vorige keer vertelde ik jullie al over mijn haat aan uitgaan, foto schaamte en rare muziek smaak. Als je deze hebt gemist kan je deze hier terug lezen. Maar goed, we gaan beginnen!

Ik ben enorm impulsief. Dit pakt soms positief uit maar vaak ook echt dramatisch (voor mezelf dan). Dit is ook de reden dat ik never nooit een tattoo ga laten zetten. Gelukkig heb ik de impulsieve tattoo ideeën tot nu toe kunnen temmen anders had ik al een ster, foute quote en een infinity teken gehad waar heel Nederland al mee loopt met waarschijnlijk een super ‘diepgaande’ betekenis. Thank god dat ik bang ben voor naalden! Dit impulsieve gedrag heeft me tot nu toe heel veel haardrama’s opgeleverd (Een pittig kort kapsel, bruin & paars haar en een boblijn) en vooral ook vaak een lege rekening.. Vroeger was dit nog erger als nu. Toen kon ik nog niet zo goed realistisch nadenken ,hier heb ik nog steeds moeite mee trouwens, en deed ik gewoon alles wat in me op kwam.

Ik kocht zonder overleg een rat (ja echt zo’n dikke grote) omdat ik dat ineens leuk vond. M’n moeder kwam er maanden later pas achter toen ik ook 2 muizen had gekocht en deze ondertussen een nestje hadden gekregen (oeps!).  

De rat was toch het leukst. We namen ‘m ook stiekem mee in de les op school, ik vervoerde Scottie (zo heette hij) in m’n fietsmand en kocht een XL etui waar hij tijdens de les in kon. Af en toe lieten we ‘m door de klas rennen, uiteraard was niet iedere docent daar even blij mee.. Maar daar gaven we niks om, Scottie was het nieuwe huisdier van de klas en genoot met volle teugen van alle aandacht. Hij ging vrolijk met iedereen mee en verheugde zich op al het eten in de pauze. Wat was het vroeger toch eigenlijk leuk..

 

Als ik een eet dagboek zou bijhouden zou je denken dat het een dagboek is van een obesitas patiënt. Veel mensen snappen er niks van, ik zelf ook niet trouwens, en geloven het pas echt als ze het zien. Eten is een soort hobby, het liefst eet ik de hele dag snacks uit de frituur,chips en popcorn. Omdat ik er best moe van word, al die slechte zooi, eet ik af en toe ook een banaantje of een appel, ter compensatie. Het was dan ook echt een straf toen vriendlief me verbood om een frituurpan te kopen..

Gelukkig ben ik blond maar niet dom en vroeg het stiekem cadeau, want ja, je mag een gegeven paard niet in de bek kijken toch? Daarom! Eind goed al goed, de frituurpan was in ontvangst genomen en is inmiddels naar ons huis verhuisd. Dit betekend wel het begin van het einde want de pan staat vaker aan dan uit..

Ooit wil ik nog wel eens een ‘fitgirl’ worden maar ik denk dat dit nu nog niet het juiste moment is. Ik geniet veel te veel van eten en dan vooral avond eten. Sinds ik samen woon eet ik vaak 2x avond eten, 1x als ik thuis kom van werk en 1x als vriendlief thuis komt van werk. Nomnomnom! Tot nu toe is er nog niks aan de hand en pas ik nog steeds broekjes uit de brugklas. Gelukkig maar, want op dieet zou niks voor mij zijn.. 1 stuk fruit per dag is al een uitdaging.

 

Ik doe aan obsessieve styling. M’n vriend werd er helemaal gestoord van de eerste weken. Terwijl ik ons huis al helemaal getekend had hoe ik het wilde, begon het styling drama pas echt toen we eenmaal in het huis gingen wonen. De styling werd doorgevoerd tot aan het afwasmiddel, keukendoekje, pannenlappen en wc rol mandje aan toe. Zelfs de luchtverfrisser moest er aan geloven en werd ingeruild voor een huisparfum. De shampooflesjes werden uitgezocht op uiterlijk (Dit was echt een hell! Want alle shampooflessen zijn gewoon lelijk!) en ik was blij als een kind toen ik in een ecowinkel mooie flesjes vond. 

De shampoo was rampzalig want m’n haar werd er helemaal niet schoon van, maar ik goot deze flesjes gewoon iedere keer vakkundig vol met commerciële rotzooi shampoo. Vriendlief had hier gewoon schijt aan en zette z’n chemisch blauwe AXE fles gewoon midden in m’n styling kunstwerk in de douche. Aan de verwarming hangen ‘showhanddoeken’ . Deze zijn niet voor gebruik maar voor de sier, net als de wasborstel waar hij lekker z’n rug mee ging wassen en vervolgens vond dat het een rot ding was omdat heel z’n rug rood was van de harde borstelharen. Schat, het is SIER!

Zo heb ik ook een magazine stapel die op kleur gestyled is met een leuk theepotje er op (uiteraard ook sier). Toen ik op een bewuste dag thuis kwam en het telefoonboek was bezorgd was deze onder de theepot gelegd, op m’n magazine stapel. Eerlijk is eerlijk, hier moest ik wel een beetje om lachen, de gedachtegang van mannen.. Zo functioneel , niet te doen! Hij dacht natuurlijk gewoon : ‘Hier liggen de boekjes, dus deze moet hier ook bij.’

 

 

 

 

Leave a comment