De Choker : ‘het hippe bandje’

Je hebt ‘m vast al lang bij menig mode meisje gespot, de choker. Een knellend bandje die als je je hoofd beweegt je keel afknelt en als je niet uitkijkt zo verdwijnt tussen keel en onderkin. Kim K knoopt alles wat je maar om kan knopen om haar nek, van jeans stof tot pailletten. Alles dient tegenwoordig als choker. Tijd om het dus uit te proberen!

De choker was wel even een dingetje.. Ik moest er even aan wennen maar uiteindelijk besloot ik me er toch aan te wagen en bestelde ik wat chokers op Alieexpress. Een week verder was ik het alweer vergeten (kan je nagaan wat een enthousiasme over de choker..) en lag er ineens een pakketje in de brievenbus. Toch wel blij knoopte ik een choker om m’n nek en serieus, het maakte de outfit helemaal af. Ik blij, Instagram selfie blij. Tijd om te gaan!

Ik vol vertrouwen met die choker de hort op. Toen ik m’n telefoon uit m’n tas wilde pakken en er een lichtelijke speknek verscheen kon de choker het niet meer aan. Daar lag m’n nieuwe pronkstuk dan, helemaal alleen en zielig op de grond. Kapot, ik was er natuurlijk alweer helemaal klaar mee, wat een rotzooi! Maar goed, ik kon niet opgeven want de choker foto moest er komen. Vol goeie moed knoopte ik de volgende om en zette mijn choker avontuur voort. Selfie na selfie volgde en uiteindelijk is het een selfie geworden zonder gezicht. Ik weet dus niet of het helemaal als selfie telt.

Selfie of niet, ik heb het dus even getest en ik vind het helemaal leuk staan maar absoluut een martelapparaat. Of ik ben een aansteller (dat zal het sowieso wel zijn) maar op een of andere manier heb ik de hele tijd het idee dat ik geen lucht krijg, en zo strak zittie helemaal niet. Maar goed ik denk ook als ik buikpijn heb dat ik iedere belachelijke ziekte heb en achteraf blijk ik dan gewoon honger te hebben. Ik denk dat het gewoon een kwestie van wennen is, tot die tijd zet ik gewoon even door met m’n choker. Want ja, je moet wat over hebben voor je outfit.

Processed with VSCO with f2 preset

Leave a comment