Het is een heel gedoe dat vrouw zijn. En vooral ook veel onderhoud. Naast het eindeloos verven van haar en de bijkomende ongemakken (verkeerde kleuren bijvoorbeeld) heb je ook nog zo iets als nagels. Bij mij is er niks meer van over als ik mijn acryl nagels er af haal, dus doe ik het op de neppe manier. 
Een beetje ‘beauty lui’ als ik ben stel ik het bijwerken altijd zo lang mogelijk uit. Ik kies altijd een kleur die lekker door te dragen is zodat ik niet steeds hoef te wisselen. Omdat ik gellak draag is het een duur grapje om steeds verschillende kleuren te kopen dus probeerde ik deze keer nagellak. Nog nooit vond ik de perfecte kleur ‘nude’ maar dit keer liep ik ‘m tegen het lijf bij de HEMA. Eerlijk gezegd heb ik nooit naar de nagellak gekeken bij HEMA omdat ik al jaren lang geen nagellak meer gebruik, maar voor die prijs (€2,50) vond ik het wel het proberen waard.

En wat ben ik blij! Gewoon over de gellak, een lekker nude lakje. Wel even wennen aan het ‘drogen’ van de lak, ik stootte uiteraard weer overal tegenaan dus uiteindelijk moest het 3x opnieuw.
Afgezien van mijn onhandigheid smeerde de lak goed uit, je moet wel snel smeren want voor het weet is het droog. Na 2 laagjes is de lak mooi gedekt en blijft een paar dagen zitten. Uiteraard hebben we er een bijpassende stylishe foto van gemaakt met het resultaat, ik ben blij!

HEMA nude nr. 856 €2,50

Leave a comment