Goede tijden, slechte tijden

Het is niet altijd rozengeur en manenschijn. Dat geldt ook voor de Instagram foto’s. Ik spamde jullie met foto’s over Parijs, lekker zogenaamd nonchalante foto’s (gewoon geposeerd dus). Er gaan een hele hoop mislukkingen aan vooraf. 

Ik zie iedere minuut perfecte Instagram foto’s voorbij komen en vraag me af of die net zo klunzig zijn als mij.  Als ik zo’n foto zie verzin ik er in mezelf een heel verhaal rond hoe de foto echt ontstaan is.. ‘Nee nee, een beetje meer vanaf boven, nee je ziet m’n flap oor. Nee toch maar even anders’ en ondertussen is dat ijsje wat ‘nonchalant’ word gegeten voor de foto al 10x gesmolten. Niemand staat in 1x perfect op een foto, tenminste, bij mij zijn er meer afschuwelijke foto’s dan leuke. Ik praat teveel, ben net aan het eten, heb enorme wallen door te weinig slaap of een enorme bad hair day. Eendubbele  onderkin, dichte ogen en noem maar op. 
Omdat het tegenwoordig allemaal om het perfecte plaatje gaat vond ik het leuk om eens de meest mislukte foto’s van mezelf te delen. Gewoon omdat ik er eigenlijk niks om geef, want ik ben gewoom vreselijk goed in de foto verpesten, tot ergenis van vriendlief toe. Het arme kind moet maar foto’s maken, en dan geef ik ‘m de schuld als het niet lukt. Terwijl ik gewoon wat aan m’n fotogenieke skills moet doen. 

Foto 1: het plan was om super nonchalant van een matching macaron te genieten maar hoe leuk de macaron er ook uit zag, zo goor was hij in het echt. Het is in deze reeks dan ook niet gelukt om een foto zonder zuur hoofd te schieten, Dennis had wel een goede keuze gemaakt, hij zat zoals je ziet heerlijk te genieten..

Foto 2: Dit moest een schattige nonchalante foto zijn dat ik een bloem ruik. Eindstand; een houding alsof ik moet poepen, gekke man op de achtergrond en een gek bewogen handje..

Foto 3: De hele tijd zat ik (volgens Fons) zo enorm schattig thee te drinken. Net op het moment dat hij hier stiekem een foto van wilde maken versprong m’n gezicht in dit monsterlijke standje. Ik weet niet wat ik aan het doen was hier, maar volgensmij was het niet te drinken.

Foto 4: Dit is weer in de zelfde categorie als bovenstaande. Eten en drinken, ik weet niet hoe het er bij iedereen altijd zo leuk uit kan zien op Instagram, maar bij mij is er geen mogelijkheid om dit leuk vast te leggen. Terwijl Dennis fancy in z’n pose klaar zit, prop ik net een gigantisch stuk stokbrood naar binnen. De gehele fotoreeks ziet er dus zo uit.. 

Foto 5: We waren in een ongelofelijke trashy winkel met ondergrondse gangen en te veel te dure spullen. Net toen ik klaar was met vertellen dat we echt niks moesten omstoten draaide ik me om, mepte met m’n tas enorm raak tegen de nep alligator en daar kwam dit shot van. En dan snel rennen , hopen dat er niks is gesloopt.. Oeps!

Leave a comment