Fashion Week : SIS by Spijkers&Spijkers

Het was tijd voor de SIS by Spijkers&Spijkers show tijdens de Mercedes Benz Fashion Week in Amsterdam. Na een weekje Parijs was er geen tijd om uit te rusten. Ik woon bijna in m’n auto.  Voor m’n gevoel had ik alles en was ik helemaal op tijd vertrokken. Eenmaal onderweg kwam ik er achter dat ik steeds meer was vergeten en ook dat ik de tijd weer totaal niet goed had ingeschat. Zeker toen de brug open ging en we redelijke vaak in een mini file stonden sloeg de paniek toe.

Na een verkeerde afslag kwam ik fashionably late aan bij de Gashouder. Ik haastte me naar binnen en meldde me bij de balie. Ik was nog nooit eerder geweest dus het was helemaal nieuw voor me. Ik kreeg een ticket en een korte uitleg. Op een vlonder aan het water was de perslancering van STIJL , een online magazine van bol.com. In het magazine worden de belangrijkste trends gedeeld en nemen experts je mee in de wereld van beauty & lifestyle. Tijdens de lancering kon je haar advies en styling krijgen van de stylisten van Goldwell en je nagels laten doen. Ik vroeg om styling advies en kreeg daarbij een leuke goodie-bag met een droogshampoo en ‘restorative balm’ wat de pluisjes uit mijn haar laat verdwijnen. Dit was precies wat ik nog nodig had dus dat kwam goed uit. Het werkt ook echt top dus ik ben helemaal blij! En dat alles onder het genot van een champie en een fel zonnetje, top!

Na de lancering kon de show beginnen. Ik ging opzoek naar mijn plaats die was aangegeven met naambordjes en daarbij lag een bol.com goodiebag. Helemaal vol met verzoring producten, Venus & Gilette scheermessen, Olaz crèmes, mascara, oogschaduw, noem maar op! Toen ik hier heen kwam had ik geen idee wat ik kon verwachten, ik dacht dat we moesten staan ofzo, maar we bleken dus 1e rang, 2e rij te zitten. Ik kon alles dus super goed zien, super fijn voor degene die mij volgen op Snapchat en bijna de hele show live konden mee volgen. Terwijl er een blikje Bnners werd opengetrokken om de frontrow te vullen, installeerden camera’s zich in het pers-vak.

De lichten gingen uit en de muziek begon. De zaal lichtte op van de iPhones die getrokken werden en iedereen up to date te houden van de show. Ik maakte me er zelf ook schuldig aan hoor.. Gelukkig heb ik een walgelijk knal roze hoesje waardoor ik mezelf direct spotte op een foto. (zie jij me zitten?) De mooiste outfits kwamen over de catwalk. Mooie kleuren blauw en groen met dieren en bloemen prints. En als ik dan zeg dieren bedoel ik geen tijger printjes maar prints met slangen. Hier onder zal ik mijn favoriete outfitjes met je delen. Ook het geknoopte sportjack is gespot. Je kent het misschien nog wel, toen ik in de brugklas zat was het helemaal hip om een Nike jack onder je kin vast te knopen voor een soort van ‘nonchalante’ look. Ondertussen stikte je bijna door dat strikje en was het totaal niet praktisch. Maar alles voor de juiste look! De eerste outfit zou ik zo zelf dragen. Wat een prachtige kleuren! Al met al een prachtige collectie.

img_7243

Voor ik het wist was de show voorbij en stonden we weer buiten met een goed gevulde goodie bag en een ervaring rijker. Thanks bol.com dat ik er bij mocht zijn! Het was een leuke en interessante middag. Het nieuwe Stijl magazine kun je vinden via https://stijl.bol.com/nl

 

 

Leave a comment