Ziek in de vakantie 

Het is vakantie, voor mij dan op dit moment, maar het lijkt meer op herfstvakantie dan zomer. Gelukkig heb ik zoals altijd m’n vakantie weer vol gepland met dit keer een gruwelijke tuin verbouwing, en als ik zeg gruwelijk bedoel ik dit niet in de zin van ‘vette shit ouwe’ maar meer van ‘laat me alsjeblieft een been breken zodat ik dit niet hoef te doen’. De eerste 3 dagen van m’n vakantie ben ik standaard ziek, mijn lichaam schrikt al van een dag geen ritme en een half uur te lang uitslapen. Foute boel, gelijk helemaal offline, geen Instagram prinses dus voor 3 dagen maar gewoon belabberd op de bank.
En geloof me, Instagram is niet wat het lijkt want die ‘boyfriends sweater’ post was van een tijd terug toen m’n make-up nog wel zat en de snottebellen gewoon in m’n neus zaten in plaats van op m’n wang. 3 dagen lang lag ik als een heigende zeehond op de bank en na een hele reeks ‘Keeping Up With The Kardashians’ ging het goed genoeg om m’n verjaardag te vieren en mezelf te trakteren op een berg kussens voor op de nieuwe tuinbank. De tuinbank in kwestie bestaat nog niet en is ook nog helemaal niet in de maak of besteld, maar je kan maar beter voorbereid zijn, voor het geval dat! Het shoppen voor de nieuwe tuin die er dus nog niet is gaat me beter af dan het tuinieren zelf.
Wel heb ik leuke plantjes uitgezocht die door de ‘kenners’ als onmogelijk worden bestempeld, maar ik negeer het gewoon en bestelde ze lekker toch. Want ondanks ik in m’n winterjas met capuchon (tegen de regen , jawel in juni..) dan toch dwars m’n citroenen en sinaasappel boompjes aan het inplanten ben, heb ik toch het idee dat ik een beetje in Spanje zit. Dan wel met en tropische regenbui, maar blij dat ik er mee ben! En die kussens.. Die liggen dan maar even leuk op de pickniktafel, gewoon omdat het zo leuk is voor de foto..
Happy summer!

 

Leave a comment