Happy! Leuke blog op komst..

Yeaaah! Erg leuk nieuws! Vandaag kwam de uitnodiging binnen voor de lancering van het nieuwe online magazine ‘STIJL’ met aansluitend de Spijkers&Spijkers modeshow tijdens de Amsterdam fashionweek. STIJL is het nieuwe online magazine van de Mooi & Gezond speciaalzaak bij bol.com en vertelt je dagelijks wat je moet weten op het gebied van beauty. En ik mag daar bij zijn!
Er staat een leuke middag op het programma en uiteraard kunnen jullie dit allemaal volgen! Ik zal jullie live via snapchat op de hoogte houden (amanda30junee) en natuurlijk ook op Instagram (@30junee) en na het hele spectakel plaats ik natuurlijk ook een verslag op de blog! 
Ik heb er super veel zin in! Maar eerst nog even werken en daarna genieten van een weekje Parijs met m’n shopping friends Dennis en Fons! Ik houd jullie op de hoogte 🙂  

Leave a comment