The Sting style shoot

Het was weer tijd voor een avondje styling! Zo nu en dan is het leuk voor de inspiratie om met collega’s setjes te maken en de nieuwste trends te bespreken. Dit keer stond er een shoot op het programma, helemaal in de steigers voor een perfecte look. Accessoires vlogen in het rond. Wel een hoedje, geen hoedje, tasje om, of toch niet? Dat ene shirt of toch maar een jurkje? Keuzes… Keuzes..

Uiteindelijk heeft iedereen een leuke set uitgezocht en kon de shoot beginnen. ‘Even’ op de foto was het plan, maar ja het zoeken van een perfecte locatie met goeie belichting is ook een vak apart. Het poseren ook trouwens.. Een beetje ongemakkelijk gooide ik mezelf neer op het trapje en wurmde mezelf in een pose die ik ooit wel eens eerder had gezien. Gelukkig was Nienke me voor om het spits af te bijten dus was het al iets minder erg.

Al met al is het goedgekomen en zijn we blij met de leuke foto’s! Welke look is jour favoriet?
Alle outfits zijn te koop bij The Sting Middelburg en andere Sting filialen. Shoppen kan natuurlijk ook online via www.thesting.com 

 :

Amanda

 :

Andrea

 :

Nadia

 :

Nienke

 :

Erwin

 :

Emelie

 :

Britt

  • reply Marleen ,

    Oooh outfit 1, 2 & 3… helemaal leuk! Ga gelijk even online kijken. Ennuh, wat sta je fantastisch op de foto, mooi hoor!

    Leave a comment