Why I’m in love with scarves

Ik kan het niet helpen! Toen ik mijn eerste Dior sjaal kocht ging het helemaal de mist in! Nu kijk ik bijna iedere dag online voor de perfecte designer sjaal, ik denk dat ik een beetje verslaafd ben. Ik hou van de heerlijke zachte sjaals en hoe ze de outfit zo veel beter kunnen maken, het mooie zijde, felle kleuren en bloemen, love it! Je kunt de sjaal op zo veel verschillende manieren stylen, het is bijna eindeloos! Bij mijn outfit vind ik het dan ook leuk om een beetje te experimenteren met m´n sjaaltje. Ik probeer de sjaal in m´n haar, in mijn jeans (als riem) of als armband rond mijn arm.

Je kan dus wel zeggen dat het altijd een goeie koop is. (Goed koop niet, maar goeie koop wel.) Als je het op zo veel manieren kan dragen is het een blijvertje! Uiteraard heb ik ondertussen alle designer sjaals al gezien en ik deel graag mijn favoriete met jou en natuurlijk ook hoe je ze het leukst kunt stylen! Veel plezier met de styling inspiratie en wees niet bang om gekke dingen uit te proberen met je sjaal, meestal maakt het je outfit net even wat leuker!

 

I can’t help it! When I bought my first Dior scarf it all went wrong… Now I ended up searching for the perfect designer scarves everyday, I think I’m a little addicted. I love how soft they feel and make your outfit look so much better, the pretty silk, bold colors and flowers, love it! I like the way you can style your scarf. Maybe you don’t know, but you can style your scarf in so many different ways, it’s almost endless. I like to try different styles. Wearing it in my hair, on my jeans as a belt or like a bracelet on my arm.

So you could say this is a good buy. When you can wear it in so many ways, it’s a keeper! Ofcourse I’ve already seen all the scarves of the best designer brands and I’m sharing my favorites with you. And also how you can style them. So enjoy the styling inspiration and don’t be afraid to do some crazy styling with your scarf, he deserves it!

 

scarf
SJAALS FAV

 

Leave a comment