Als je een beetje met mode bezig bent is de cartoon trend je vast niet ontgaan. Ik moest een beetje wennen aan deze trend omdat ik het een beetje zoet vond maar uiteindelijk heb ik na mijn patches bomber ook een cartoon shirt gescoord. Deze keer niet geleend van vriendlief maar gewoon geshopt op de mannenafdeling op m’n werk (The Sting). Ik combineerde het shirt voor de zondag met mijn knopen rokje en biker jack, favoriete laarsjes met uiteraard sokjes. Kan niet missen! De jeans bril was dit keer de perfect match met de blauwtinten in het shirt.

Ik droeg deze outfit naar de 90 jarige verjaardag van mijn opa die werd gevierd in de ‘Tropical Zoo’ met de hele familie. Na het eten deden we een rondje in de tuin met aapjes, vissen, slangen, gordeldieren en nog veel meer ander wild. Het was een gezellige dag. Tijdens dit jungle avontuurtje kwam ik dit fel blauwe vogelhutje tegen die de perfecte match was met mijn shirt. Tijd voor een foto dus! Had ik dit maar in m’n tuin, lekkere tropische planten, felle kleuren en een lekker temperatuurtje (het was voor de dieren lekker warm binnen).

De hele tuin is zaterdag leeg gehaald dus is het tijd om opnieuw in te planten. 1 ding weet ik zeker! Het moet een lekkere zonnige vrolijke tuin worden zodat het net lijkt of je in een warm land zit.. Als het weer dan ook nog mee zit zou het helemaal fijn zijn.

Hierbij dus mijn look, inclusief zuurstokroze tas, ooit geshopt bij de Primark in Düsseldorf.  Wat vind jij van de cartoon trend?

Processed with VSCO with f2 preset
 

Leave a comment