Bleached Gucci jeans

Op de catwalk bij de resort collectie van Gucci kwamen drukke bloemen prints voorbij, veel borduursels en felle kleuren. Ook opvallend waren de ‘bleached jeans’. Ik heb een paar maanden terug zo’n exemplaar gekocht, niet omdat het mode was maar omdat ik ‘m super leuk vond. En nu spot ik de broeken bij Gucci! Hoe leuk!

Heel veel jaar geleden (toen ik in de 2e zat, dus dat is al best lang terug..) had ik ook zo’n jeans. Zelf gemaakt omdat ik m’n huidige saaie broeken maar een beetje beu was. Dus mocht je ook zelf willen expirimenteren, pak gewoon een oude donkere jeans en gooi er bleek overheen.. Even laten intrekken en dan uitspoelen, heeeeeeel veeeel uitspoelen vooral. Want het geeft een enorme geur! En dan bedoel ik geen bloemetjes..

Daarna heb ik de jeans een paar keer in de was gegooid zodat ik niet naar een bleekmachine rook. Heel makkelijk dus! Ik wilde eerst wat koop varianten voor jullie zoeken, maar ik denk dat we nog een seizoen moeten wachten voor het in de grotere winkels ligt. Tot die tijd moet je het toch echt even met je eigen bleek talent doen. Sorry!

Leave a comment