How to style outstanding scarves

Gister heb ik jullie al voorgesteld aan mijn nieuwe liefde, Kenzo. Hij is altijd vrolijk, gebloemd en aanwezig. Het is een uitdagend type. Hij past zich niet even aan en is daarom ook moeilijker te stylen. Maar dat maakt ‘m nou net zo leuk!

Ik heb na wat proberen gemerkt dat hij best lekker gaat met lichte denim, en dan vooral denim op denim, heerlijk! Door dat de sjaal zo opvallend is , maakt het wel je look. En ik moet zeggen dat ik misschien wel een beetje verslaafd ben aan deze look makers. Ondertussen heb ik namelijk al weer een nieuwe sjaal gespot die ik eigenlijk wel moet hebben.. Maar ik moet sparen voor Parijs, daar heb je ook zoveel moois. Kijk er nu al naar uit!

Maar goed, genoeg over sjaals, hier dus de look!

Yesterday I introduced you to my new love, Kenzo.  He’s always bright and cheerful, very floral and can never be missed! He can be a bit of a challenge at times, doesn’t always fit in when you want him too, and can be hard to style. But that’s exactly why I love my new scarf!!
After trying a few different looks I’ve discovered this scarf matches pretty well with anything denim. I especially love wearing it with lighter denim. It’s outstanding beauty seems to go perfectly with my casual look. I think I’m rapidly becoming a scarf addict actually. Only today I saw another one I liked too. It seemed to be calling my name to me in the shop. I know I probably don’t need another one but hey..can a girl ever have too many scarves I wonder?!!
But then again I must be strong. I need to save money for my shopping  trip to Paris next month. Maybe that scarf will have to find another home after all!! And I’m sure I will find lots of great cute vintage designer stuff I will love when I hit the French capital!!
So enough about scarves. I will show you my look. What do you think?

Scarve – Kenzo | Jeans jack – Stradivarius | Tee – David Beckham x H&M | Jeans – Guess | Belt – The Sting

Processed with VSCO with f2 preset

Leave a comment