Make-up kwasten schoonmaken met de Brushegg

Make-up kwasten schoonmaken vind ik een ware hell. Ik doe het veel te weinig en ik heb er ook nooit zin in. Ik weet niet hoe ik het makkelijk kan doen en ik dacht dat het niet zo noodzakelijk was. Maar na een tijdje merkte ik dat mijn make-up wat minder mooi was. Om een mooie make-up te houden moet je dus wel degelijk je kwasten goed schoon houden, of je nou wil of niet. Op Instagram kwam ik de ‘Brushegg’ tegen, ik had er nog nooit van gehoord maar het leek me super handig!

Een paar dagen later lag de ‘Brushegg’ in de brievenbus en kon het testen beginnen. Het zou dus heel simpel moeten zijn als ik de filmpjes moet geloven, maar je kent me, bij mij kan dat zwaar tegen vallen. Ik had eerst een wit shirt aan, wat tijdens het wassen geen goed idee bleek (er kunnen wat vieze water spetters in het rond vliegen..). Tip dus! Geen wit shirt..
Maar goed, hoe gebruik je het? Je steekt je vingers in de ‘Brushegg’ als een soort washandje. Ik gebruik shampoo op de Brushegg en maak de kwast nat onder de kraan. Met de kwast kun je zo over het geribbelde gedeelte van de Brushegg heen. Tussendoor spoelde ik de grote kwasten nog wel uit en deed soms 2x shampoo, maar mij grote kwasten gebruik ik dagelijks dus deze waren ook wel vies.. Ik verbaasde me over hoe schoon mijn kwasten werden. Ooit dacht ik dat het leuk was om kwasten te kopen met wit met roze haren, niet na gedacht over hoe snel dit er vies uit gaat zien.. Maar wonder boven wonder werden de kwasten zelfs weer wit!

Het is dus erg simpel en valt hartstikke mee. Zo word het wassen van kwasten bijna leuk. Na het wassen leg je ze op een handdoek om te drogen. 
Eindstand: ik ben erg blij met deze beauty gadget. Het is heel makkelijk te gebruiken en door het kleurtje nog leuk ook. Ik zeg, een top uitvinding!
De brush egg heb ik besteld via de Instagram pagina van @desire_nl

Hierbij de before & after!

 :

 

 

 

 

Follow my blog with Bloglovin

Leave a comment