MoMu, & een dagje Antwerpen

Een dagje Antwerpen stond op het programma. Vroeg vertrekken om even langs het Mode museum te gaan en daarna lunchen en de stad in. Het eerste ging al mis. Ik kon niet opstaan dus vertrokken we veel te laat. Eenmaal de afslag Antwerpen genomen was het weer lekker op z’n Belgisch geregeld. De weg was afgesloten. Een omleiding was er niet, we moesten het maar lekker zelf uitzoeken.

Helemaal door Antwerpen, 3x door de zelfde straat kwamen we 3 kwartier later pas op plaats van bestemming. Je snapt, ik heb wel wat vloeken gegeven. Wat een ellende.

Eenmaal aangekomen begon de zoektocht naar het Mode museum. Ook zo iets, lekker goed aangegeven door middel van bordjes. Loop je de straat in van het bordje, kom je op het eind van de straat zo’n zelfde bordje tegen die je weer terug stuurt.

Uiteindelijk was het nog niet eens de kant van de bordjes op, maar gewoon recht door. Om er vervolgens nog 2x ongemerkt voorbij te lopen. Eenmaal gevonden kwamen we bij de tentoonstelling. Yannick ging mee, uiteraard met frisse tegenzin. Gelukkig heeft hij het uitgehouden, het was een mooie interessante tentoonstelling.

Na dit alles gingen we de stad in. Ik verheugde me op de Forever21 maar eenmaal aangekomen viel het zo erg tegen. De complete winkel was gesorteerd op kleur, maat en categorie. Ik dacht dat ik gek werd. Totaal geen overzicht, geen sfeer, helemaal niks. Dan zie je maar weer hoe belangrijk visual merchandising is, ik was binnen 5 minuten weer weg, verschrikkelijk!

Omdat het met shoppen maar niet wilde lukken gingen we naar de Ladurée winkel om lekkere macarons te scoren. Alleen de winkel is al prachtig! De verpakkingen en de macarons zelf natuurlijk zijn even mooi als dat ze lekker zijn. Ik kocht een doosje met 6 stuks en schrok lichtelijk van de prijs, 17,70 (!!!) voor 6 macarons vond ik best prijzig. Maar goed, ze zaten er al in en ik moest mezelf een beetje troosten na het shop drama van vanmiddag. Ik koos voor de smaken; The Marie-Antoinette, Framboise, Citron, Réglisse en Vanille. De ‘Marie-Antoinette kocht ik 2x omdat dit mijn favoriet is, hmm!

Na al het shopping leed hebben we onszelf maar bij de sushi op het terras neer geplant. Daar spotte we ‘Rick’ uit GTST compleet met vrouw en man-bun die beter zat als mijn halve knotje.. Ik heb stiekem iets tegen die man-buns. Op een of andere manier zitten hun knotjes altijd 10x beter dan die van mij, en dan zijn het nog mannen ook!

Maargoed,  het was een leuk en vooral bloedheet hectisch dagje. We hebben veel omweggetjes moeten nemen, maar uiteindelijk was het leuk. Morgen lekker genieten van een chilldag met een review over de Burshegg en een outfit post. Genoeg te lezen/kijken dus morgen op m’n blog. Fijn weekend!

momu
Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with f2 preset

 

 

Leave a comment