STYLING : RESORT 2017

Afgelopen weken showde de meeste merken de ‘Resort collectie’. Fanatiek volgde ik iedere dag alle shows op mijn Vogue Runway app en zag verschillende dingen voorbij komen op het gebied van styling en misschien wel trends, wie weet.. Er kwam van alles voorbij. Zo waren er veel prints en dan vooral gemixt met nog meer prints. De bloemen waren vooral erg aanwezig op de catwalk. Opvallend was het viooltje wat gebruikt werd bij ‘Gucci’ verwerkt in het bont van een jas.

De gekleurde streepjes waren ook van de partij. Jassen, rokken, broeken, je kan het zo gek niet bedenken of het had een gekleurd streepje. Gelukkig vinden we deze trend al in de winkels dus kunnen we deze al fijn shoppen en combineren. De combinatie van blauw, wit en groen bij Emilio Pucci vind ik prachtig! Ik hoop dat ik snel een leuk item in die kleuren kan vinden.

Dan komen we bij een andere veel geziene styling trend. Het shirt onder de jurk. Lang was dit erg fout, maar nu lijkt het er op dat het helemaal mag. Het liefst onder een jurkje met dunne bandjes zodat het shirt goed zichtbaar is. Als je nog wat verder wilt gaan kun je ook een trui onder een jurk dragen zoals gezien bij ‘See by Chlo√©’. Ik vind dit een leuke styling trend om mee te experimenteren, misschien zie je binnenkort wel een shirt dress lookje op m’n blog..

Als laatst zagen we natuurlijk ook veel pliss√©. In veel verschillende varianten, van plisse mouwen tot hele jurken. De rokken kwamen vooral in mooie prints, uiteraard ook met bloemen, en gecombineerd met badslippers, laarsjes en grove schoenen. Ik ga maar weer eens experimenteren met deze styling! Je ziet het snel op m’n blog..

 

BOLD FLOWER PRINTS

BOLD PRINTS

COLOURFUL STRIPES

COLORFULL STRIPES

SHIRT UNDER A DRESS

DRESS LAYERS

PLISSE

PLISSE

e me

 

 

 

 

Leave a comment