TREND: COLLEGE SOCKS

trend

Iedereen vond het gek dat ik expres mijn sokken liet zien in schoenen.. Maar kijk eens wat er over de catwalk paradeerd afgelopen shows! Ha! Toch zo gek nog niet he?
Ik hou van sokken! Een paar weken geleden moest ik de glitter variant hebben en zocht ik me rot naar deze krengen. In Zeeland waren ze niet te vinden dus moest ik wachten tot ik in Amsterdam strandde..
Eenmaal in bezit voor wel €6 voor 1 paar sokken (!) draag ik ze uiteindelijk bijna nooit.. Want wat een verschrikking die dingen! De look is leuk maar ik had niet over het hoge zweetpoten gehalte nagedacht van de enorm syntetische sokjes.
De sokken die nieuw zijn op de runway zijn de gestreepte sokken. Je draagt ze in alles! ( ik tot nu toe alleen in m’n heren schoentjes) En als ik zeg alles, bedoel ik alles. Ik heb ze voorbij zien komen in hakken, sandalen en slippers. (En ik denken dat sokken en slippers echt een no-go waren, is m’n vriend toch stiekem wel hip, shame on me!) De normale sokken waren al een tijdje in werden gespot bij meerdere merken. Dus als je deze gestreepte jongens nog niet aan durft, begin dan met normale sokken.
En hoe dat er dan uit ziet? Super leuk! En de leukste sokken heb ik uiteraard ook voor je uitgezocht! Shopping time!

Monki

Fanatics

Frontrunner

Leave a comment