SLANGEN, HONDJES EN VIOLEN ; GUCCI CRUISE

Het is weer zo ver, de Cruise collecties van menig modehuis worden geshowd. Ik zit dagelijks te refreshen op mijn ‘VOGUE Runway’ app voor de laatste  foto’s van de modeshows. Eerder volgde ik Negin Mirsalehi die live was via snapchat bij de Dior show. Prachtige bonte bloemen jurken, borduursels, gemixte prints en mooie geplooide details op de mouwen. Een prachtige collectie.

Vandaag was de Gucci Cruise show in Londen. De beelden staan nog niet op m’n appje, maar gelukkig heb je ook nog social media waar alles live opgegooid word. Zo lijkt het net of je daar ook zit.. Maar dan wat minder krap dan op de front row, gewoon lekker op de bank met een kop thee. Al zou ik natuurlijk 1000x liever opgepropt op de front-row zitten, maar ja dat is een droom die waarschijnlijk never nooit uitkomt. Dus ik bekijk het gewoon even vanaf de bank, wel zo comfortabel.

Maar nu dus waar het om ging.. Tijdens het scrollen door mijn Instagram tijdlijn zag ik al verschillende foto’s van Suzy Menkes (de koningin van de catwalk recensies) die uiteraard wel op die front-row gepropt zat. Van backstage beelden tot de zit kussentjes kwamen voorbij. Voor die kussentjes zou ik alleen al een moord doen. Zit je met je billen ook nog eens op een fancy geborduurd groen Gucci kussentje met een gek dier er op. Wie wil dat nou niet?

Een bonte show met vooral heel veel kleur, dieren, borduursels, en! violen.. Eerder deze week spotte ik deze al in de Resort collectie van Christopher Kane op geweldige jurken en truien. Een leuke variatie op de bloemen trend. Ik ben gek op shows met veel kleur en gekke outfits, veel leuker om naar te kijken dan saaie alle daagse shows. Natuurlijk betekend het niet dat je als een gekleurde papegaai de straat over moet, maar een leuk jack met borduursels of een mooie rok kan geen kwaad. Als ik een bak geld had dan had ik het wel geweten.. Dan was dat jurkje (foto 2) met vogels van mij Wat een geweldig ding, prachtige kleuren! Wauw!

Al met al ben ik dus helemaal fan van deze collectie. Ik ben benieuwd wat de week verder nog brengt. Maar tot nu toe is het mooi, heel mooi!

Bekijk de hele collectie nu hier: http://www.vogue.com/fashion-shows/resort-2017/gucci/slideshow/collection#1

guccicruise

Bron: Instagram Suzy Menkes

Leave a comment