To Die For Bikini’s

Het is je vijand of je vriend, het is helemaal perfect of helemaal niks, kleurrijk of classy.. De zomer must-have! Ik heb het natuurlijk over… de bikini. Ik ben een draak als het om bikini’s gaat, het wil me nooit lukken. Geen goede pasvorm, geen leuke prints, of juist te veel prints. Ik heb ooit 1 goeie bikini gevonden in Ibiza, alleen deze zijn niet te bestellen of te vinden in Nederland.. Heel erg jammer!

Maar nu heb ik weer een site gevonden via Instagram met echt hele leuke bikini’s! Ik zag deze bikini bij meerdere Instagrammers en bloggers en was helemaal fan! (De meeste staan in het lookbook op de site, echt super leuke foto´s!) Vooral omdat ik gewend ben aan de ‘Ibiza bikini’ noem ik ‘m maar even.. En die heeft een klein broekje zodat je extra bruin word! Ik werd steeds enthousiaster toen ik zag dat ook deze site kleine broekjes had.. Mijn dag kon niet meer stuk, dat snap je.

Leuke kantjes, vrolijke stiksels of juist strakke mooie basic bikini’s van een soort ‘wetsuit’ stof. Voor ieder wat wils! Nu willen jullie natuurlijk weten over welk merk ik het dan heb.. Misschien ken je het al wel, het staat ook wel eens in de Glamour, het merk heet ‘To Die For’ en ik moet zeggen, het is ook behoorlijk to die for, want ik heb uren zitten scrollen. Maar na die uren heb ik eindelijk mijn favorieten geselecteerd.. Een keuze heb ik nog niet kunnen maken, ik vind ze allemaal zo leuk! Wel een extra leuk weetje is dat ik een kortingscode heb waarmee je 20% korting krijgt op je bestellen. Misschien koop ik er dan wel 2… Oeps!

Zoals je dus hier onder ziet, wil ik iets met roze ofzo.. Ik vind zelf de 4e ook wel heel erg leuk! Ik kan niet kiezen… Welke zal ik doen?

www.todiefor.com

20% korting met de code: ’30JUNEE’

de6b5141da1e8a3956e2cc1a8cdb7ad8

 

 

 

Leave a comment