OUTFIT: L’ORÈAL HAIR FASHION NIGHT

Poseren en praten gaat niet tegelijk.. Dat is weer gebleken na een hele fotoreeks gekke bekken, bewegende handjes en wegdraaiende ogen. Al met al was dit het beste shot.. Soms heb je van die dagen dat je gewoon niet helemaal goed pakt op beeld, gister was er dus 1 van, een beetje jammer als je het mij vraagt bij zo’n avond.

Maar goed, het gaat toch om de outfit, dus de gekke bek nemen we maar voor lief. Het jurkje waar ik helemaal verliefd op werd! Een leuk t-shirt jurkje met speels plisse rokje er aan vast. Na de niet zo succesvolle ‘plisse rok’ poging, was dit een gulle middenweg. Plus dattie geen drol kost, die jurk. Voor 18 euries ben je al klaar, koopje toch? Dat dacht ik dus ook!

Hier dus de look met m’n nieuwe liefde (en de gekke bek.. ik weet echt niet wat ik hier aan het doen was…)

gekkebek

Jurk – Stradivarius | Biker jack – Mango | Laarsjes – Omoda | Clutch – H&M

Leave a comment