L’ORÈAL FASHION NIGHT

Je kunt de maandag slechter beginnen.. Na het werk, snel omkleden, gelijk door richting Amsterdam naar de  L’Orèal Hair Fashion Night met JP. Ik had m’n jurk al besteld en al helemaal bedacht dat ik dit ging dragen met blote (vers gebruinde) benen, m’n favoriete hakken, nieuwe bril en geprinte Dior sjaal. Alles was gepland en bedacht. Helaas was mijn bril nog niet klaar dus moest ik het doen met m’n oude montuurtje.

De hele dag was het totaal geen blote benen weer maar niks of niemand ging mijn outfit verpesten. Toen ik thuis kwam om even snel om te kleden stond daar ineens (sneller als verwacht) mijn Omoda pakketje.. Vertraging natuurlijk, want deze schoenen stonden eigenlijk beter onder de outfit en misschien waren dichte schoenen net iets beter als die open schoenen met code oranje op het menu voor vanavond.. Ik besloot dus ‘verstandig’ te zijn. (Ik weet niet of nieuwe schoenen een hele avond aan doen onder verstandig valt.. )

Eenmaal gearriveerd in Amsterdam kon het feest beginnen! De Kromhouthal was prachtig roze verlicht en de roze loper lachte ons al toe. Uiteraard compleet met foto wand waar we natuurlijk even op de foto moesten. Na de selfies en bewogen poses konden we door naar de show. De ruimte was prachtig verlicht en versierd. De mooie verlichte spiegels lachte ons toe, ik moeste en zou ook maar eens een haar styling moeten ondergaan. Want ik , zoals standaard ritueel,  was helemaal in de ‘Paris chic’ look als het om haarstyling ging.  Voor de mannen of onbekende met haar en fashion onder ons, dat betekend gewoon je haar wassen, laten drogen en nonchalant laten wapperen.

Het heeft normaal ook totaal geen zin, want een paar stappen buiten en het zit al weer helemaal uit de plooi, plus dat ik wel van het nonchalante lookje houd. Maar vol goede moed stapte ik de kappersstoel in. Lekker in de krul, heerlijk zitten met een wijntje, heerlijk muziekje, camera’s en filmploegen op je hoofd. Top! Zeker als je zo’n avond hebt dat je op geen enkel beeld fatsoenlijk bent vast te leggen (zie de roze loper foto, totaal mislukt..) . Ik ben dus erg benieuwd of ik nog op een foto of filmpje verschijn.

Na dit avontuur was het tijd voor de modeshow van Supertrash en de uitreiking van de ‘Hairstyling Influencer Awards’ die werd uitgereikt door Leco van Zadelhoff (ook wel bekend van ‘de Leco Look’ , de look van Sylvie Meis, Daphne Deckers, Chantal Janzen etc.) en Olcay Gulsen (Supertrash). Hier en daar was dus ook een BNer te spotten (ook al ben ik hier echt slecht in, ik herken nooit iemand. ) en overal waren stands met eten, de Supertrash collectie, nagellak en make-up. Prima uit te houden dus.. Na de show kwam The Voice winnares ‘Maan’ zingen, ik kijk The Voice niet, maar wat een stem! En dat live.. Ze was echt heel goed!

Al met al was het een leuke avond, een goede start van de week! En uiteraard gingen we niet met lege handen naar huis.. Wat zat er in de Goodie-bag? De foto geeft al een klein voorproefje… Meer details en een kleine review volgen deze week op de blog!

fashion night

 

Leave a comment