DIY Stradivarius patches:

Je spot het overal, de patches zijn terug! Vroeger viel je op je knie en kreeg je een prachtig strijkplaatje, nu kan je gewoon blijven staan (of je moet neer gaan op je high heels) om een leuk strijkplaatje te krijgen. Omdat ik niet het zelfde jasje wil als iedereen heb ik besloten het lekker zelf te doen zodat ik eigen patches kan kiezen. Tijdens het shoppen in Amsterdam kwam ik ze tegen bij Stradivarius, mijn favo winkel op dit moment. Ze hadden heel veel verschillende, zomerse, stoere en hele schattige, de keuze is reuze zullen we maar zeggen.

Ik zocht de leukste plaatjes bij elkaar en begon met strijken. Lees vooraf wel even hoe je het moet doen, want ik was zo dwars dat niet te doen en toen kostte het bijna 2 uur voor die krengen bleven plakken. Strijk ze op je bomberjack, jeansjack, broek, shirt, je kan er alle kanten mee op! Voor wat leuke ‘patches’ inspiratie heb ik leuke streetstyle foto’s opgezocht.

Ook aan de slag? Je kunt de patches die ik heb gebruikt ook online bestellen op Stradivarius, have fun! 🙂

 

Spotted during New York Fashion Week, the style can be worn with bright separates and Wayfarers for a quintessential downtown look, or dressed up with a sequin skirt and heels for an uptown kick.:
A leather jacket with all the trimmings.:
NEW BOHEMIAN INSPIRATION #boho #bohemian howtoboho #bohogirl:
Sonya Esman com look festival de macaquinho e colete jeans com patches.:
Tommy Ton Shoots the Best Street Style at the Fall ’15 Shows - Gallery - Style.com:
LFW Denim More Fashion Week Street Style…:

 

 

Leave a comment