REVIEW: CLEPHAR TANNING MILK

De ene dag lig je als een echte godin (voor je gevoel dan) in je bikini op het strand te bakken, languit op je handdoek je buik in te houden omdat je eigenlijk nog helemaal niet beachbody proof bent.. Je sluit de dag goed af met een hapje en een drankje (want who care’s dat die beach body er niet is, kun je net zo goed verder eten), nippend aan een hippe cocktail maak je nog wat selfies die je plaatst met iets in de trant van #summer, #beachday of #lifeisabeach. De volgende dag loop je te vernikkelen in je coltrui. Zo kan het leven zijn, en zeker in Nederland.

Terwijl ik 2 weken geleden nog lag te bakken in de heerlijke warme zon, twijfel ik nu of ik m’n trui aan moet met m’n veterlaarsjes of toch maar een shirt. Ik weet het gewoon niet meer.. En die kleur die ik heb opgebouwd in die 2 dagen is als sneeuw voor de zon verdwenen. Heb ik daar voor niks zo m’n best op gedaan..

Gelukkig is er tegenwoordig voor alles een oplossing en deze keer is het de ‘Tanning milk’ van Clephar. Vorig jaar had ik een engel die ‘Curasano spraytan’ heette, maar vanwege de troep die het geeft heb ik deze ingewisseld voor een beter initiatief. De Tanning milk is ook nog eens verzorgend, dus dat is een extra plus punt! Je brengt het gewoon aan als een bodylotion, let op! Wel goed je handen wassen na gebruik, anders zit je met bruine handen na gebruik.. Hier door is het makkelijk in gebruik, geen gedoe met handschoenen en spuitbussen, geen bruine badkamer tegels meer, top!

Ik gebruik dit regelmatig en ben er erg blij mee, daarom besloot ik een review te doen. Ik was er helemaal klaar voor, de ‘voor’ foto’s gemaakt, handschoentjes aan en smeren maar! Tot ik er na 1 been smeren achter kwam dat dat ‘regelmatige’ gebruik wel heel erg regelmatig was, want hij was leeg. Stond ik daar, met 1 ingesmeerd been. Nu loop ik dus rond met een wit en een bruin been, eigenlijk wel handig voor de review. Nu zie je dus extra goed verschil.  Hierbij het verschil. Ik heb de foto een dag later gemaakt. Het duurt wel echt even voor je verschil ziet. Het trekt langzaam in en je ziet dat je geleidelijk bruiner word. Je bent dus niet ineens super bruin en dat is nou juist het fijne hier aan.. Geen oempa loempa look dus met deze zelf bruiner. Links is het ingesmeerde been (ik heb heel weinig gebruikt nu, want ik had niet meer..) en rechts het ‘jammer het is op’ been, die dus niet is ingesmeerd. Je ziet duidelijk verschil, het is lastig op een foto vast te leggen met al die belichting, maar de belichting komt van links, en dan nog is het linker been donkerder.

Het voordeel is dat de crème ook verzorgd, mijn huid voelt heerlijk zacht aan. En als je flesje op is, is het flesje ook echt op! Wanhopig heb ik het flesje door midden gesneden en helemaal uit elkaar gehaald, maar er was geen druppel meer over, helemaal niks! Dat vind ik wel fijn, ik heb een hekel aan verpakkingen waar de helft nog in blijft hangen.. Toch wat geleerd van dit kleine beginners foutje! Volgende keer zal ik een product wat sneller reviewen, beloofd!

Een echte must-have voor de Hollandse zomer dus , want je kleur bijhouden door de Hollandse zon, het lijkt wel onmogelijk!

Clephar Tanning Milk 27,50 verkrijgbaar bij SenzU

spraytan review

 

Leave a comment