HET MEISJE MET DE 3 PANTYS

panty

De dag dat m’n panty het 24 uur overleefd is er één voor in de kranten.. Het is en blijft een drama. Misschien ligt het aan m’n onhandige zelf of aan de panty. Ik denk het eerste.

Ooit ging ik naar de modeshow van NIKKIE. Ik was helemaal gestyled voor een avondje uit, maar m’n panty moest eerst nog een halve werkdag overleven.. Meestal blijf ik al in de eerste minuten hangen aan m’n tas of tafelrand. Maar deze keer was ik voorzichtig en ging het best goed..

Tot een uur voor vertrek. Natuurlijk bleef ik weer hangen achter een zelf gefabriceerde tie-wrap constructie onder m’n bureau. Een ladder tot aan m’n kruis. Shit!

In pure paniek appte ik of er iemand een panty mee had. En gelukkig was dat zo. Avond gered! Zul je denken…

Ik wisselde de panty, ging op pad en natuurlijk zat er na de auto rit , geen idee hoe het nou weer kwam, weer een gat in. Voor m’n gevoel had ik stil gezeten en opgepast of m’n leven er vanaf hing, maar het had gewoon geen zin.

Gelukkig was er nog 1 panty over en wisselde ik die zo charmant mogelijk midden in de parkeer garage om.. Dit zorgde uiteraard voor hilariteit en foto momenten..

Het heeft 3 panty’s gekost, maar uiteindelijk was het een geslaagde avond. Nog steeds ben ik op zoek naar een stuntpiloten proof panty. Want gister dacht ik bijna de dag te overleven.. Maar 5 minuten voor sluitingstijd ging het toch weer mis. Het word tijd voor eindeloos blote benen weer, want al dat gedoe is niet voor mij weggelegd..
P.s. Panty tips zijn altijd welkom!

Leave a comment