Eigenlijk zouden we naar de toppers gaan, ik had m’n outfit helemaal in m’n hoofd en bestelde het (uiteraard veel te last minute) online.

Een plisse rok ging het worden, in een heftige glimmende kleur. Het thema was ‘disco’ en uiteraard wilde ik zo stylish mogelijk er naartoe.

Net op dat moment verkochten we de kaarten.. Gelukkig maar, want m’n pakket was ook te laat! Dus dan had ik he-le-maal niks om te dragen!!

Dit was overdreven, ik heb best nog een leger aan pailletten in de kast hangen, maarja ik wilde wat anders.

Nu ik dus dat pakket binnen heb en die rokken zie, kon ik het niet laten ze toch eventjes te passen.. Snel! Ik had namelijk beloofd om ze terug te sturen aan vriendlief, want nadat ik hem wees op de plisse rok van Nina in GTST (die haar super stond!) moest en zou die bestelling helemaal terug..

‘Wat een ding’ vond hij.. Ja inderdaad! Een heerlijk ding met die plooien! Maargoed, zo bedoelde hij het duidelijk niet. Al met al heb ik ‘m toch even aangeschoten maar twijfel ik.. Misschien toch een zwarte of een mooie nude kleur om mee te beginnen?

In ieder geval heb ik ook nog wat inspiratie rondom deze plisse trend. I love it! Maar ik moet mijn perfecte plissé nog even vinden. Wat vind jij van deze trend?

plisse3.jpg
L is for Leather Skirts - #sstrenguide:
pitti-umo-03:
IMG_6569-Clochet New York fashion week pleated skirt:
basics: pleated midi skirt and white blouse:

 

 

 

 • reply AnneMarie ,

  Vreselijk!

  Met vriendelijke groet,

  AnneMarie Reijerse – Glas

  • reply 30junee ,

   Bedankt voor je lieve reactie mam!

   Met vriendelijke groet,

   Amanda

  Leave a comment