OUTFIT: NOT YOUR SHIRT

Goodmorning! Of goedemiddag voor de latere opstarters… Weer een nieuwe outfit post met m’n nieuwe aanwinst en een beetje jat werk.. In mijn gedachte had ik een shirt die ideaal bij deze outfit zou passen, maar het viel weer vies tegen toen ik het eenmaal aan had. Toen ik de kastdeur van vriendlief open sloeg zag ik daar het perfecte shirt liggen.. Hop! Over het hoofd, mouwen oprollen (niet dat je dit ziet onder het jasje, maar als je het jasje uit doet is dit net even iets leuker dan normale mouwen) , ketting aan, jack aan en gaan!

Toen Yannick de foto ging maken keek hij een beetje gek naar het shirt.. Maar uiteindelijk mocht ik ‘m wel even lenen. Vooruit!

Dus mocht je even geen goed shirt hebben, waarom kijk je niet even bij je vriend in de kast? Ook stoer te dragen in een jeansshort of een leuke rok. Ik denk dat ik vaker shirts ga pikken van vriendlief (mag vast wel!).

Hierbij dus het resultaat!

Oversized jeans jack – Stradivarius | Heren shirt – EDC | Ripped highwaste tregging – The Sting Seven Sisters | Schoenen – Allstar

close
outfitje jeans
shopblog3

Leave a comment