REVIEW LÈVRES SCINTILLANTES LIPGLOSS #179

shopblog6

Ooit was ik als 12 jarig meisje aan het shoppen in Eindhoven met een vriendin. Ik kocht daar m’n eerste Chanel lipgloss van mijn toen al te krappe budget. Ik had bijna niks maar besloot een lipgloss te kopen van €30 in plaats van iets nuttigs als een shirt of ander kledingstuk. Mijn vriendin verklaarde me voor gek, maar het maakte me niks uit, man wat was ik gelukkig!

De kleur was perfect, een beetje roze/oranje.. Toen met glitter, want ik was gek op glitter. Nu nog steeds, maar dan alleen bij de Toppers of op m’n nagels. Toen ik de Bijenkorf in liep en de Chanel stand zag met daar ‘de’ lipgloss die ik toen ook in de Bijenkorf kocht, probeerde ik ‘m weer. Maar dit keer zonder de glitters. Ik was weer gelijk verliefd, de perfecte kleur combinatie van roze en oranje, perfect bij mijn huid en niet te fel bij mijn ogen. Lip kleuren vind ik altijd een mega groot drama, ik heb zelden een kleur die ik mooi vind.. Ik besloot het dus maar weer te doen..

En deze keer dacht ik, ik die even een mini review. Naast de kleur vind ik ook de verpakking natuurlijk weer fabulous, maar de kleur blijft ook lang zitten en plakt niet zo vies.. Ik vind de gemiddelde lipgloss zo vies plakkerig, brrr!

Het kwastje is ondertussen wel veranderd zag ik.. Eerst (ooit, 100 jaar geleden ofzo haha) was het een kwastje, wat ik persoonlijk wel fijner vind, nu een sponsachtig kwastje. Ook prima.. Ondanks alle geprobeerde lipkleuren blijft dit denk ik toch stiekem wel een beetje favoriet.. Wat vind jij?

Leave a comment