Pinksterweekend, een dagje Amsterdam op de planning met de familie van Yannick. Ik was van plan om vroeg uit bed te gaan en me lekker klaar te maken, een leuke outfit te kiezen en even rustig wakker te worden met koffie.. Het tegenovergestelde gebeurde.

Ik rende uit bed, wurmde me in m’n kleren, smeerde wat make-up en borstelde snel m’n haar. Snel gooide ik de helft van m’n outfit in m’n tas, want ik was er nog niet over uit wat ik aan ging doen. Dan maar even in de trein omkleden, het is niet anders.
Ik moest dus op de fiets (ik fiets ongeveer 1x in het jaar, alleen met hoge uitzondering) in m’n rok met een halve outfit, keihard fietsen om de trein te halen. Het zou de koudste dag zijn werd mij verteld.. Nou… ‘T zweet in m’n bilnaad, zo heet! (Bij wijze van spreken dan..)
Normaal ga ik op het gemakje met m’n koffie en ‘nood’ outfit in m’n auto zitten. Muziekje aan en rijden. Dit was weer genoeg openbaar vervoer voor het hele jaar. Een beetje onwennig was het, zo werd ik weer aangehouden op het station omdat ik onder het mom van ‘lekker snel’ zo achter Joel aan rende door het OV poortje.. Dat was dus niet helemaal de bedoeling.. Wat een gedoe allemaal! Laat mij maar gewoon met de auto.
Eenmaal aangekomen was het tijd voor taart en koffie. Deze dag was eigenlijk niet bedoelde voor shoppen, maar het is toch niet gelukt om niks te kopen. Ik heb een schattig klein kettinkje bij de Costes gescoord, een oversized jeans jack en strijk badges bij de Stradivarius. Ohja! En glittersokjes bij de Monki, eindelijk.. Daar was ik al zo lang naar opzoek! Het is maar goed dat we niet zo veel tijd hadden om te shoppen, anders was het leven op water en brood tot payday.. En die duurt nog eventjes..
We zouden wachten bij de Bijenkorf, maar toen we de Chanel make-up afdeling zagen kon ik het toch niet laten om m’n favoriete lipgloss te kopen. Want ja, die had ik natuurlijk écht nodig..
Na al het shoppen gingen we lekker eten bij de Thai, (Bird Thai restaurant op de Zeedijk) heerlijk!

Hierbij de foto’s van m’n aankopen, de patches ga ik op mijn leger groene bomberjack strijken, maar eerst ga ik er nog meer bestellen, want achteraf had ik er veel te weinig! Een leuke DIY volgt dus zo snel mogelijk!

Oversized jeans jack – Stradivarius | Patch set – Stradivarius | Lipgloss – Chanel | Glitter sokken – Monki | Ketting – Costes

shopblog1
shopblog2
shopblog7
shopblog5
shopblog6

 

Leave a comment