Even ‘snel’ open ik mijn mail.. Ooit had ik me (dacht ik) afgemeld voor alle nieuwsbrieven, maar het lijkt wel of dat geen zin heeft.. Ik zie een nieuwsbrief met de titel ‘Gucci for NET-A-PORTER’ en daar ga ik… Een uur later schrik ik op en zie ik dat dat ‘even’ snel mail lezen is uitgelopen tot een zwijmel uur met Moschino truien, Gucci vestjes en Valentino tassen. Ik zie echt vreselijk veel spullen die ik allemaal al rond m’n lijf zie hangen. Maar helaas moet ik het doen met de H&M, Zara en andere goedkope winkels.. Het leven is oneerlijk, maar ja ik heb helaas geen geldboom in de tuin.. Ik probeer ‘m te planten maar op een of andere manier doettie ‘t niet in mijn tuin.

Bij sommige komt het op als onkruid, Kim K bijvoorbeeld. Die heeft een hele boomgaard. Maar helaas, bij mij blijft het bij kijken. Het plan om voor een Chanel tas te sparen is ondertussen ook al gecanceld na een verbouwing en een puin-tuin (zonder de geldboom) die nog helemaal aangelegd moet worden. Er staat niet eens een tuin set in, dus heb ik maar wanhopig een ligbed gemaakt van een paar pallets die nog in de tuin stonden. Geen geld boom te bekennen, maar creatief zijn we in ieder geval wel..

We zullen het even met creativiteit moeten doen, dus zoek ik wat inspiratie en deze wil ik graag met jullie delen. Zo style jij jouw rokje die je misschien al jaren hebt, weer helemaal op een nieuwe manier waardoor je weer helemaal verliefd word, op de dingen die je al had. Of met een kleine DIY een oude liefde, omtoveren tot je nieuwe vlam.. Met badges bijvoorbeeld!

Enjoy!

Pepamack - vintege skirt:
button front denim skirt:
Double denim. denim skirt . denim shirt . style . outfit | HarperandHarley:
 :
London Fashion Week SS 2016 Street Style: Julia Sarr-Jamois - STYLE DU MONDE | Street Style Street Fashion Photos:
Street Style London Fashion Week SS14 Find more women fashion ideas on popmiss.com:
love that whole situation. London. www.redreidinghood.com:

 

 

Leave a comment