NEW IN: WESTERN-BELT

Eigenlijk mocht ik niks meer kopen, maar juist dan word ik verleid.. Ik zie ineens de beste koopjes en deals en kan het niet laten liggen. Deze keer viel m’n oog op een lederen western belt voor maar 9,95! Echt een koopje.. Ik werk de hele dag tussen de kleding en accessoires dus zie ik de hele dag leuke dingen, maar deze was me nog niet eerder opgevallen.. Toen ik even ging Pinteresten was ik helemaal om, hebben! ( Ik heb de Pinterest inspiratie gelijk maar voor jullie toegevoegd..) Dus daar issie dan, staat perfect op m’n nieuwe high-waste shorts en spijkerrok. Ik ben zo blij als een kleuter, en dat voor een tientje!

FOTO

Riem – The Sting | Short – Primark | Top – The Sting | Horloge – Guess | Ring – Antiek zaakje in Ibiza

╰☆╮Boho chic bohemian boho style hippy hippie chic bohème vibe gypsy fashion indie folk the 70s . ╰☆╮:
... // wearing jacket by @neuwdenim and leather belt by @the_lair , rest is @americanapparelaus:
#lovelulus:
sexy and loose style:
 • reply dimmepodevyn ,

  Nog steeds te koop?

  • reply 30junee ,

   Ja! Ik weet niet of de riem online staat. Maar in Middelburg waren ze nog te koop. Ik verwacht in andere Sting filialen ook 🙂

  • reply ModaSplash ,

   Persoonlijk vind ik deze riem iets minder

   • reply 30junee ,

    Hoi hoi, bedankt voor je reactie! Dat kan 🙂 Gelukkig vind iedereen iets anders leuk, anders waren we allemaal zo het zelfde haha!

  Leave a comment