WHAT’S IN MY BAG?

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
Helemaal vol gepropt met spullen. Alles wat ik denk nodig te hebben zit er in. Maar als ik dan echt iets nodig heb zul je zien dat in die bodemloze put, net dat ene ding toch niet aanwezig is..

Een pleister bijvoorbeeld. Voor als ik weer eens wat lomps doe. Dus bij deze is het een verslagje en een boodschappen lijstje voor mijzelf.. Want eigenlijk is het een zooitje ongeregeld in m’n tas.. De foto is slechts een leuk sfeer plaatje.. In het echt is het een ravage!

Ik loop geregeld te zoeken in m’n tas, alles ben ik kwijt. Je zou denken dat ik gebruik maak van het ‘handige’ sleutel koord wat in mijn tas zit. Maar ieder keer weer raak ik toch m’n sleutel kwijt..  Maar wat ik dan allemaal mee sleur? Als je ‘m optilt denk je dat hij gevuld is met stenen, hij is mega zwaar!

Er zitten een paar vreemde dingen in die ik altijd bij heb.. Zo zit er een paar handschoenen in ( ook nu bij 26 graden, je weet maar nooit) , een hele berg bonnetjes maar bijna geen make-up.. Ik neem alleen mijn favoriete lipbalm mee, een roze lippenstift die ik nooit draag en een lekkere handcrème van Sabon. Die laatste kan ik echt niet missen.. De roze lippenstift gebruik ik eigenlijk alleen in pure noodzaak, als ik er echt niet meer uit zie. Hij is dan handig als blush en lippenstift. Ideaal!

Eigenlijk is het meer een lijstje wat ik nog nodig heb, want ik ben helemaal niet goed voorbereid. Hier dus een lijstje wat je eigenlijk zou moeten hebben, ik ga dus nog maar eens shoppen..

 

Tas must-haves:

  • Pleisters
  • Pincet (you’ll never know)
  • nagelvijl
  • kam
  • doorzichtige nagellak (voor scheurende panty’s)
  • lipbalm
  • handcreme
  • concealer
  • lippenstift

 

Leave a comment