beach day

Eigenlijk dacht ik dat het nooit zou komen, die zon. Maar ineens is hij daar! De korte broekjes en jurkjes kunnen weer uit de kast en daar ben ik blij mee, heel blij.

Toen ik dus fanatiek ging zomer shoppen en vriendlief foto’s liet maken, was ik er van overtuigd dat ik best bruin zag.. Tot ik de foto’s zag. Twee kakelverse melkflessen schenen van onder de korte broekjes, photoshoppen had totaal geen zin, ze bleven maar schijnen. Toen kwam ik er achter dat ik er nog helemaal niet klaar voor was, laat staan voor een bikini!

Nou denk ik dat ik daar nooit klaar voor ben.. Want na al het afzien (sporten) trek ik als een hongerige beer een zak chips open en eet ik nog een bak Ben&Jerrys weg.. Dit gaat ‘m niet worden, dus besloot ik me er maar bij neer te leggen..

De nieuwe stratergie is om wat je hebt , dan maar mooi op de fleuren. We kleden dat witte vel met het net niet afgetrainde buikje maar gewoon leuk aan. Want ieder jaar doe ik het weer op nieuw, ik zoek wat bikini body workouts op Pinterest, besluit me er deze keer echt aan te houden en stop er dan vervolgens weer mee na 2 weken.. 2 weken afzien en teren op yoghurt en andere gezonde meuk, helemaal voor niks. Ik ben geen doorzetter als het om sporten gaat. Dat ‘geweldige’ gevoel waar iedereen het over heeft is mij nog nooit overkomen na een paar uurtjes sporten.

Het enige moment van vreugde na een jaartje sporten was toen ik beginnende spierballen begon te zien. Die ik trouwens alleen schijn te zien want vriendlief lacht zich rot als ik een hele stoere pose aan neem met mn spierballen de lucht in (Maar dat kan natuurlijk ook aan de pose liggen.. ) Al met al ging ik dus zo lichtgevend met een schijn spierbal de deur uit..

Daarom besloot ik wat leuke beach looks (te combineren met iedere bikini) samen te stellen zodat je er alsnog , melk flessen, love hadles, rollen of niet, gewoon klaar voor bent! Want het belangrijkste is dat je er lekker van geniet, enjoy the summer!

 

De outfit met de groene blouse is op het eerste gezicht een vreemde combie.. Maar geloof me, draag de blouse open met stoere opgerolde mouwen, gewoon alsof je ‘m snel even er overheen hebt geschoten. De combinatie van het liefelijke crochet met het stoere legergroen maakt de outfit leuk, verrassend en speels. Try it out!

 

Black&white summer look

<br/>

 

Rock 'n sweet

<br/>

 

Leave a comment