Wat een dag! Ik ben het niet meer gewend dat shoppen.. Met een mandje achter me aan zie ik binnen 5 minuten al spullen waar m’n hele mandje direct mee gevuld is.. High waste shorts, in alle kleuren (die ik eigenlijk allemaal moet hebben natuurlijk). Leuke shirts, tops, jassen en vesten. Tuinbroekjes, hoeden, sjaals en alles wat je maar aan kunt trekken.

Het was een soort achterstand van 2 jaar die ik in moest halen. Al grijpend en graaiend banjerde ik door de menigte mer m’n mandje. Want ik mocht geen rekje missen.. Eenmaal aangekomen bij de paskamer trok ik vol verwachting al m’n gevonden schatten aan.. Wat een tegenvaller! Al met al eindigde ik iedere pas ronde (je mocht er maar 8 per keer) maar met 2 of 3 stuks.

Na al het passen kwam het tel moment, want na zo’n middag (we zijn er bijna 3 uur geweest) die ook nogal shocking was.. Uit besparing werden er wat overbodige dingen geskipt en was het wachten in de rij..

Eenmaal thuis aangekomen heb je dan ondanks al het gefilterd alsnog dingen gekocht die je alleen leuk vond in het moment.. Maarja, het zei zo. Hierbij m’n outfits die ik heb geshopt! (afgezien van het leren jack dan..) Enjoy x

ruitjes

 

playsuit

 

jack

 

short

 

skirt

Leave a comment