A LITTLE TOUCH OF ORANGE

outfitje.jpg

Leather jacket – Mango | Jeans – Noisy May | Blouse – H&M | Schoenen – van Haren | Sjaal – Christian Dior | Zonnebril – Christian Dior

Het is Koningsdag vandaag, dus ik ga lekker genieten van een dagje vrij.. Nagels doen, foto’s maken en documentaires kijken. Dit laatste klinkt echt super suf, ik weet het. Eigenlijk ben ik ook super suf. Terwijl gemiddelde 21 jarige stond te zuipen en de springen in een of andere tent (Koningsnacht) keek ik een docu over Iris Apfel, een fantastische vrouw, een mode icoon die al in de 90 is.. Haar unieke stijl maakt menig mode mens helemaal enthousiast.

Maar wat is dat fijn, zulke inspirerende mensen. Ik krijg er nieuwe energie van en nieuwe idee├źn en besloot om mijn favoriete vintage Dior sjaaltje maar weer eens wat vaker te dragen. Want bij de kleuren combinatie groen met oranje denk je niet direct ‘wauw’ maar ik vond deze sjaal helemaal heerlijk! En het is Koningsdag, dus een beetje oranje kan geen kwaad.

Maar wat was ik verliefd op dit sjaaltje. Ik heb nog steeds spijt dat ik niet meer sjaals heb gekocht in dit winkeltje, het was echt heaven! Maarja, we moeten een beetje op het budget letten natuurlijk dus zodra ik de kans weer heb, ga ik snel weer naar deze winkel vol schatten, al heb ik geen idee waar deze precies was. Over een poosje ben ik weer in Amsterdam, dus als ik het winkeltje heb gevonden zal ik het jullie melden!

Al met al ga ik lekker genieten van vandaag, suf of niet, ik geef er niks om. Mijn nieuwe docu staat al aan! Fijne dag!

jacket.jpg
shoes
jeans

 

 

 

 

 

 

Leave a comment