5 LEUKE INSTAGRAM MANNEN DIE JE MOET VOLGEN

Het werd weer eens tijd voor een nieuwe ‘man of the week’ dus ging ik opzoek naar een nieuwe aanwinst. Je gelooft het niet, maar iedere keer is het weer moeilijk kiezen.. Gelukkig is het ‘man of the week’, dus veranderen kunnen we toch weer.. Ik bedacht me toen dat ik zoveel leuke en goed geklede mannen volgde op Instagram dat ik mij top 5 graag met jullie deel!

 

Mariano Di Vaio :  @marianodivaio

Alsof het zo had moeten zijn.. Zo’n naam en zo’n verschijning.. Acteur, Blogger en Fashion designer, hij is het allemaal! Outfits om van te smullen, en zonder outfit is het ook goed te doen haha!

mariano

 

Daniel : @magic_fox

Zijn garderobe is groter als die van de gemiddelde vrouw, hij staat beter op de foto dan wij ooit zullen staan na 100 shots en hij is nog leuk ook! (Op de foto dan..)

magicfox.png

 

Adam Gallagher : @iamgalla

In 1 woord; wauw! Dit Instagram account is helemaal perfect.. Goeie outfits, leuk hoofd en fijne reisjes.. Dit account is echt om uren op rond te kijken, I love it!

galla

 

Jay Valvarrez : @jayalvarrez

Nouja… Over best gekleed zullen we maar niet beginnen, want de beste man heeft amper een foto met een fatsoenlijke outfit op zijn Instagram account staan. Maar dat maakt de foto’s niet minder mooi.. Een reeks heerlijke tropische strand kiekjes maakt zelfs de meest regenachtige dag een beetje zonnig..

jay.png

 

Johannes Huebl : @johanneshuebl

Hij ademt mode, heeft een leuk koppie en is een beetje dandy. Misschien niet helemaal het beeld wat je krijgt bij het woord ‘goddelijke man’, (want ik denk dan gelijk foto’s zonder shirts) maar classy issie wel.

johannes

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment