HOP HOP IN JE NAVELTOP

croptop 1

In 1990 was het een hit, de naveltop.. Ik dacht dat het nooit meer terug zou komen, maar jawel, hij is er weer! Gelukkig hebben we er nu een soort van ‘betere’ naam voor, de ‘crop top’.

Ik moest het even aankijken, dit trend dingetje.. Want ja, in sommige combinaties wel leuk, maar hoe ging ik hier mee over straat zonder lichtelijke gechoqueerde blikken. Want ja, Zeeland is natuurlijk nogal truttig op het gebied van mode.

Deze keer is het gelukkig niet meer in combinatie met lage broeken , navelpiercings en kont geweien (thank god!). Maar is het iets meer ‘classy’. Of we vinden het nu ‘classy’ maar lachen ons de billen uit de broek als we de foto’s terug zien over 10 jaar.. Waarschijnlijk wel.

Al met al ben ik ondertussen in het bezit van 2 crop top setjes. En ik moet zeggen dat ik er langzaam verliefd op word. Het was misschien even wennen, maar ik ben om.

Ondertussen verzamel ik leuke outfit inspiratie om de crop top stijlvol te stylen en deze deel ik graag met jullie! En natuurlijk ook even een kiekje van mijn crop top setjes.

blog outfits

     Zwarte set – Amy&Ivy The Sting  | Groene set – H&M | Biker jack – Mango

 • reply AnneMarie ,

  Hoi Amand

  Je link doet het niet om te reageren!

  Met vriendelijke groet,

  AnneMarie Reijerse – Glas

  Leave a comment