Het is een maand vol beauty! Vorige week gingen we naar de Brabant hallen voor de nieuwe beauty beurs. Ik ging om nieuwe nagel dingen te scoren, leuke kleurtjes zodat mijn nagels weer helemaal summer proof zijn!  Het begon al met een wonderlijke entree met sprookjesachtige figuren, een soort elfjes of feeën.. Ik kan het niet uitleggen eigenlijk. Als je nu denk, ik snap er niks van.. Bekijk het filmpje, dan snap je het vanzelf! Haha

Je kwam binnen en liep gelijk op een super leuke foto hoek/catwalk waar iedereen uiteraard op de foto ging. Wij ook natuurlijk! Kort samengevat was het een super mooie beurs met luxe stands. Helemaal geslaagd! Maar toen…

9

De week daarna gingen we naar de jaarbeurs in Utrecht… Man man man, wat ik daar aantrof.. Vrouwen in panter leggings, glitter riemen en lekkere roze glitter trolleys die de meestal niet al de slanke beentjes volgden. Stands vol troepjes en ‘wonder’ middeltjes.. Uiteraard weer dingen als de ‘Crystal pad’ en een smeersel waardoor je binnen een minuut kraaienpootjes vrij bent! Klinkt fantastisch.. Maar als die minuut voorbij is eindig je met een strakgetrokken wit uitgeslagen hang oog..

Na een berg stands met dingen waar ik niet echt warm voor liep, kwamen we bij een stand waar ik voor en na foto’s zag van normale lippen naar volle lippen. Ik heb bijna geen bovenlip en ik zou deze misschien ooit wel eens willen opvullen. Maar omdat ik niet opzoek ben naar de ‘bavianen bil’ look, durf ik het niet.. En het zou beter zijn als het op een natuurlijkere manier kon. Maar dat is nou net het probleem.

Ik keek wat naar de foto’s en werd uiteraard gelijk bijna met m’n neus in de display gegooid om alle ‘fabulous, amazing , wonderfull’ products te bekijken. Het was een Brits bedrijf die producten verkocht die bekend waren van Jersey Shore. Of ik dat nou net als voorbeeld wilde, nee.. Dat niet eigenlijk. Maar ik liet de man zijn praatje doen.

Terwijl hij (in het Engels) van alles uitlegde en een spuitje tevoorschijn toverde en het had over spicey en heat, snapte ik er niks meer van. Ik besloot me maar over te geven en het te testen. Meneer deed vrolijk mee en plumpte zijn lippen ook lekker op. Helaas heb ik geen voor en na foto gemaakt, dat zou wel leuk zijn om hier bij te zetten.. Wie weet probeer ik het ooit weer eens! Al met al waren mijn lippen wel iets voller, geen wereld van verschil, maar wel iets meer lip dan normaal.

Ik had vooral het idee dat ik geen lip meer over had na dit ‘wondermiddel’ omdat het zo erg brandde ( yeah it’s spicey zei die dan..) dat het net leek of de hele boel was weg geschroeid..

Na dit avontuur spotte we dan eindelijk een stand waar ik gelijk verlief op was! Mooie natuurlijke producten, leuke decoratie met cactussen, hout en leer (love it!). Ze verkochten massage kaarsen en geurstokjes die heerlijk ruiken, lekkere lichaamsverzorging en lipbalm. We gingen helemaal los in deze stand, want wat is dit leuk om te hebben of om te krijgen / geven als cadeautje! Super leuk!

Hebberig gooiden we van alles op de toonbank. We hebben allemaal lekkere dingetjes ingeslagen, ben je geïnteresseerd? Het is nu te koop bij SenzU. (www.senzu.nl of op Facebook Senzu schoonheid en pedicure salon)

Hierbij de foto’s van de producten. Ik ben helemaal fan! Het ziet er alleen al super leuk uit! Dat word lekker masseren vanavond, hmmm!

5.jpg
index2.jpg
6.jpg

Leave a comment