DE LAATSTE COLLECTIE

Een beetje impulsief was het wel.. Maar zo ben ik! Ik krijg een idee, word er helemaal enthousiast over en dan MOET het gebeuren, het liefst nog binnen de zelfde 5 minuten.

Zo gezegd zo gedaan.. Ik werkte het idee uit, begon wat te schetsen en zocht naar leveranciers. Al snel was de eerste collectie ontworpen en positief ingesteld als ik was, had ik de volgende collectie ook maar alvast bedacht. Je kan maar op tijd zijn toch?

Eenmaal ingeschreven bij de Kvk kon ik alles gaan regelen. Een goede webshop maken, deals sluiten met leveranciers, promotie materiaal maken, kaartjes , labels, tasjes en alles wat erbij hoort. Helemaal leuk! Als ik er zo weer over schrijf zou ik zo weer opnieuw beginnen..

Toen alles eindelijk binnen was (want het zat echt alleen maar tegen, alleen bedrukken vanaf een bepaald aantal, dan nog een verkeerde opdruk, een opdruk helemaal op de verkeerde trui.. Vertraging van de levering.. Geen goede labels.. noem maar op) kon het volgende geregel beginnen.. Locatie voor de fotoshoot, een fotograaf (gelukkig had ik een lieve vriendin Anne die een fotografie topper is! Thanks!) en alles bewerken, online zetten, banners maken..

Nou kan ik alles wat erbij komt kijken opnoemen, maar als ik je vertel dat ik iedere avond bijna tot 00:00 achter de computer zat (naast mijn vaste baan van 40 uur) om maar die webshop up to date te houden, snap je vast ook dat het best druk was.

‘s ochtends om 6:00 opstaan om een pakketje klaar te maken en snel nog even bij de post af te geven voor ik ging werken. Ik vond het helemaal heerlijk! Alles ging top, en het was helemaal mijn ding. Een paar maanden later kochten we een huis en ik zag gelijk mogelijkheden voor een eigen kantoortje en een groter magazijn met een moodboard muur van krijtbord verf en kurk, een fotomuur waar ik mijn collectie kon fotograferen voor op de webshop.. Ik zag het al helemaal voor me..

De sleutel was binnen, eerst nog even snel een hele dag op een soort ‘fair’ gestaan met al m’n spulletjes (gelukkig met de hulp van mijn lieve vriendinnen Char & Sam anders had ik het nooit gered! Thanks! Ook bij het klussen en verbouwen).. en na die dag hebben we alleen maar geklust en verbouwd.  Ik was helemaal gesloopt na 4 maanden klussen. Tussendoor had ik al wel mijn nieuwe collectie besteld en binnen. Het moest allang op de foto.. Weken heb ik het ingepland maar ik had echt geen energie meer om het te doen.

Doordat ik zo uitgeput was ben ik gaan nadenken wat ik kon doen om meer energie te krijgen en vooral meer vrije tijd. Want als je enige vrije minuten die op de wc en onder de douche zijn, dan is het toch wel een beetje veel misschien.. Ik kwam tot de conclusie dat ik in mijn baan mijn creativiteit niet voldoende kwijt kon en dat ook misschien wel de reden is geweest waarom ik een webshop ben begonnen. Ik moest een nieuwe uitdaging hebben, iets waar ik helemaal voor kon gaan! Nieuwe dingen leren en bedenken. Ik ben iemand die constant uitdaging moet hebben en daarom begon ik, als hobby.

Omdat het zo hard ging kon ik het niet meer als hobby doen naast mijn werk en besloot ik het even op een laag pitje te zetten zodat ik rustig kon nadenken wat ik ermee wilde. 80 uur werken (mijn vaste werk + eigen bedrijf) in een week was geen optie, dat wist ik ook wel.. Dus moest er iets anders gebeuren.

Ik besloot te stoppen bij mijn werkgever en begon als Visual Merchandiser bij The Sting. Een nieuwe creatieve uitdaging waar ik hoopte helemaal mijn creativiteit in kwijt te kunnen. Wel een spannende stap, net een huis gekocht, je vaste baan opzeggen en opnieuw beginnen bij een nieuwe werkgever.

Soms moet je gewoon iets helemaal veranderen om weer nieuwe energie te krijgen. En ik heb er geen spijt van, want wat is het fijn om de hele dag te stylen! De hele dag creatief bezig zijn, in oplossingen denken, ik voelde de energie weer helemaal terug komen!

Uiteraard zal ik nooit stoppen met mode en styling naast werk, want ik vind dit gewoon super leuk! Ik hou mij er al heel mijn leven mee bezig, en kan niet zonder. Daarom heb ik besloten om na een leuke tijd 30junee.nl mij weer lekker te richten op mijn blog! Door al dat werken naast mijn werk had ik hier helemaal geen tijd meer voor en ik miste het enorm!

Je kunt me dus vanaf nu weer volgen op mijn blog, want het is alweer veel te lang geleden! Morgen ga ik een dagje naar de beauty beurs en zal ik mijn eerste blog sinds een tijd weer maken met een verslagje en natuurlijk de aankopen van deze dag.

Iedereen super bedankt voor de support en lieve reacties over het merk 30JUNEE. Ik vond het fantastisch om het te doen!

handtekening2
amanda-trui-en-chino-0

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment