WANNEER MAAK JE HET AF?

Een super goed idee! Vond ik dan.. Eerder bij VTwonen gespot en nu kwam ik het weer tegen op Pinterest, de ‘unfinished’ look voor op de muur.. Al een tijdje zat ik te denken wat ik eens moest doen in de kleed/make-up kamer om het een beetje eigen te maken. Ik hou totaal niet van witte saaie muren en aangezien alleen deze kamer nog helemaal wit was, vond ik het een beetje een ongemakkelijke kamer.

Op een of andere manier word ik een beetje ongemakkelijk van witte muren.. En al helemaal als er niks op hangt. Ik weet niet wat het is..  Toen dit voorbij kwam terwijl ik languit op de bank lag (wel geteld al 5 minuten..) besloot ik dit direct te doen. Waarom wachten als het meteen kan? Vriendlief was weg dus alle tijd om dat muurtje eens aan te pakken.

Omdat het een impulsieve actie was had ik uiteraard geen verf en geen geld of zin om er om te gaan. Gelukkig heb ik een hele voorraad krijtbord verf staan wat ik ooit eens kocht onder het mom van ‘altijd handig’ in combinatie met verzameldrang van goedkope prul (lang leve de Action). En eerlijk is eerlijk, het is ook echt altijd handig want ik heb mijn halve interieur ermee besmeerd. Ook het stoeltje van de foto en meerdere accessoires, lampen, deuren en alles wat maar te verven valt.

Eenmaal alle verf die ik kon vinden bij elkaar gemikt, kwam er een soort blauw grijze kleur uit. Prima! Eerder had ik volgens de zelfde ‘gooi er maar in’ tactiek de muur in de gang geschilderd, toen wel in een strakke lijn, maar dat was een rotwerk. Vandaar deze uitkomst van de ‘unfinished’ look, plus deze keer vanaf de bovenkant want ik had echt geen zin om al die kastjes te demonteren.

Eenmaal bezig viel dat ‘unfinished’ gedoe best wel tegen.. Die strakke lijn ging makkelijker. Toen eenmaal alles er op zat kwam hij thuis.. ‘Ben je nou weer aan het verven?’ .. Waarbij hij er vanuit ging dat ik nog bezig was. Wat hij niet wist is dat dit het al was.. De ‘unfinished’ look dus..

Of ik het nog even af ging maken.. Was de vraag. Afgemaakt heb ik het zeker, met wat leuke zwart wit plaatjes, opgeplakt met kurktape (2 rolletjes gescoord voor €2 bij de Xenos). Hier het resultaat van de kamer die ook eindelijk af is! Ook al bedoelde hij dat waarschijnlijk niet met ‘afmaken’…

kastkamer
DSC_0088.jpg
DSC_0090
DSC_0096
DSC_0093

Spiegel, Kurktape, Schaaltje, Houten kistje, Wasmand Xenos | Bloempotten en plant Groenrijk | Beauty producten Puur Zeep | Spot IKEA | Stoeltje 2e hands | Witte kastjes IKEA

 

 

 

Leave a comment