MELKMEISJES IN DE GANG

Het was me een uitdaging, iets verzinnen voor de muur op de overloop. (Bestaat dit woord trouwens wel echt, of is dit Zeeuws?) In ieder geval, de gang boven dus bedoel ik..

Toen ik eenmaal de halve muur geschilderd had wist ik zeker dat er iets van een afbeelding boven moest.. Maar wat? Ik hou niet van heftige zelfportretten of foto’s van je kat of hond. Dus vond ik een stukje kunst aan de muur wel leuk..

Het echte Melkmeisje shoppen was natuurlijk geen optie dus besloot ik deze te printen. Via Pinterest (wat is het toch handig he die app..) kwam ik een programmaatje tegen waar ik de afbeelding groot kon printen op verschillende bladzijdes, want om dit nou zelf te gaan knutselen vond ik een beetje te veel gedoe..

Eenmaal geknipt kon het plakken beginnen.. Met ondersteuning van de kat (die zeer beledigd was dat hij niet op de muur mocht) begon ik de puzzel op de muur te plakken.. Toen die eenmaal zat was ik best blij, mijn eigen kunstwerkje op de gang! Wie wil dat nou niet?

Wil jij ook creatieve wand decoratie met papier? Bekijk dan hier de papier DIY!

DSC_0105

Leave a comment