DIY: DECOREREN MET PAPIER

Al die leuke interieur accessoires zijn leuk.. Maar mijn portemonnee en vriend worden er niet zo blij van.. Daarom is mijn grootste vriend papier, want met papier (en een printer dan.. Sorry pap dat ik de cartridge leeg print..) kun je een heel leuk decoreren!

Misschien heb je het al gezien, of misschien heb je er niet bij stil gestaan.. Maar ik gebruik heel veel papier om mij muren op te fleuren. Zo heb ik de fotomuur in de woonkamer gewoon thuis geprint, mooie lijst en rond en je ziet er niks van!

Ook de overloop, slaapkamer en de kast/make-up kamer zijn het slachtoffer geworden van mijn papier knutsels. En in dit bericht laat ik jullie zien wat je allemaal kunt doen met papier en nog een paar dingetjes die iedereen in huis heeft!

Om te starten met de muur in de slaapkamer. Dit is het eerste papier projectje wat ik heb gedaan.

Kunstje met Karton

Wat heb je nodig?

 • Karton (oude schoenendoos of whatever..)
 • Papier
 • Printer
 • Houten wasknijpers
 • Dubbelzijdig tape (het liefst die hele sterke waar je ook spiegels mee plakt van de bouwmarkt)
 • (foto) lijm of Pritt stift
 • Leuke afbeeldingen (Pinterest)

Wat je moet doen spreekt denk ik wel voor zich..

papier diy.jpg

Puzzel papiertje

Dit is een projectje wat ik wel een beetje spannend vond.. De afbeelding is namelijk heel gekleurd en ik ben niet zo van de gekleurde afbeeldingen.. Omdat bijna alles bij mij een groen tintje heeft (ondertussen ook wel gecombineerd met blauw..) en deze kleurrijke dame toch wel er uit springt wist ik niet of dit een succes ging worden. Maar eenmaal geplakt was ik helemaal fan!

Wat heb je nodig?

 • Papier
 • Printer
 • Grote afbeelding (filter bij Google op formaat ‘groot’)
 • Dubbelzijdige tape

Upload je afbeelding op deze site en bepaal het formaat van je poster. Je kunt je afbeelding hier ook nog bewerken met verschillende effecten. Het is een gratis programma maar als je er heel blij mee bent kun je doneren aan de maker van het programma.

Open het bestand, check de poster en printen maar!

Ook deze afbeeldingen heb ik geplakt met dubbelzijdig tape uit de bouwmarkt. Echt mijn grote vriend die rol tape, behalve dan bij het plakken van fotolijsten.. Die kwamen allemaal naar beneden. Dus dat is geen succes, dan weet je dat alvast..

DSC_0105

Kurk & Co

Hier voor heb je 1 dingetje nodig die je normaal misschien (als je geen knutselaar bent dan..) niet in huis hebt.. Je shopt de kurktape bij Xenos voor €2 (2 rolletjes). Niet zo’n kurk fan? Je kunt natuurlijk ook leuke Washi tape kopen in heel veel kleuren en prints, dit is onder andere te koop bij de Action en de Xenos. Ook handig om cadeautjes leuk in de pakken trouwens! Misschien doe ik daar over een poosje ook nog wel een leuke blog over!

Wat heb je nodig?

 • Kurk tape
 • Papier
 • Printer
 • Leuke afbeeldingen

Kies een selectie leuke afbeeldingen en quotes bij elkaar en maak een leuke compositie voor op de muur. Ik heb er voor gekozen om de afbeeldingen op verschillende manieren vast te tapen. Vind je dit te druk? Dan kan je uiteraard ook 1 manier kiezen..

Succes!

kastkamer

Leave a comment