LELIJKE DINGEN STRESS

Het is heel erg, maar ik kan niet tegen lelijke dingen.. Van neon kleurige afwasborstels word ik gestrest en van de bijpassende knalroze of groene Dreft flessen al helemaal! Het is een soort gek iets waardoor ik alles wil vervangen voor mooie alternatieven..

dfef452b-5880-44d1-8293-59eb07bfd1c4

Zoals je bij de keuken misschien al hebt gezien heb ik de afwasborstel vervangen voor een mooie houten afwasborstel en ecologische afwasmiddel van Puurzeep. Een leuke fles en nog eens Eco ook.. 2 vliegen in 1 klap!

Naast dit mooie exemplaar sloeg de gekte door naar de wc.. Ik kon de wc rollen niet aanzien dus maakte ik een heus wcrollen mandje van .. je raad het al wel weer, natuurlijk die lap leer.. Ongeveer alle frustraties zijn opgelost met de lap leer.. De deurknopjes (want.. mega duur als je er 20 nodig hebt!!), kersthangers, kussens en nu dus ook het wc rollen mandje..

6a27ec76-4b46-439d-abec-318d5afd4a4b

Toen deze stond te pronken in de wc stoorde ik me helemaal mateloos aan de knalroze luchtverfrisser met prachtig bloemen motief. Hier voor vond ik ook een mooie vervanger, de huisparfum (ook van Puur zeep.) Alle problemen opgelost..

Het ene ‘probleem’ na het andere probleem dook op toen ik eenmaal deze lelijke dingen tik kreeg.. Overal zag ik lelijke verpakkingen en probeerde deze te vervangen.. De tandenborstels, shampoo en conditioner en tandpasta tube zijn de moeilijkste klus..

Na weken lang zoeken op internet zonder resultaat (Nja dat is niet helemaal waar.. Ik vond mooie flessen maar voor een onbetaalbare prijs.. ) liep ik gister langs een Eco/bio winkel in Amsterdam. De mooie papieren verpakkingen lokte me naar binnen (ik heb iets met spullen verpakt in papier..). Daar liep ik dan eindelijk houten tandenborstels tegen het lijf en nog leuke betaalbare flessen shampoo en conditioner ook. (€3,95)

shampoo

Helemaal gelukkig was ik met mijn aankopen. Het ziet er super leuk uit en is nog goed ook. De Humble Brush tandenborstel is een duurzaam product en is gemaakt van biologisch afbreekbaar bamboe. Ook de verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal en 100% afbreekbaar. Daarnaast doneert Humble Brush bij iedere verkochte tandenborstel een tandenborstel aan kinderen in nood. Een super mooi concept!  Je poetst dus met een goed gevoel je tanden iedere dag.

Vriendlief moet nog even wennen aan al dat Eco gedoe maar tot nu toe ben ik er erg blij mee. De shampoo bevalt ook erg goed en is niet alleen leuk en mooi maar ook goed voor je haar. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten en dat zorgt er voor dat je haar minder beschadigd.

Normaal was vond ik dit allemaal maar onzin, maar nu ik dit allemaal op heb gezocht vind ik het toch wel een mooi iets.. Misschien volgt er in de toekomst wel meer.. Ik houd je op de hoogte!

 

 

 

 

 

Leave a comment