Zonder schaamte zie ik overal zeikende mensen over het grootste drama van de dag. Overal worden aanslagen gepleegd en zijn er oorlogen gaande, maar die KPN storing… Nouuuu dat is schijnbaar echt een probleem van hoog niveau.

Niemand weet meer wat ze met hun leven aanmoeten en de rellen tegen KPN zijn vooral op twitter in volle gang. ( helaas was de internet storing al opgelost) Er word gebeld naar de klantenservice alsof er een wereldramp gaande is. Helaas is het niet om liefdadig te doneren op een of ander giro nummer maar om puur een potje lekker te zeiken, want daar worden wij Nederlanders blijkbaar stukke beter van als ik twitter mag geloven.

Dit beloofd een fantastische vrijdag avond te worden, want zeg nou zelf, wat kan je nou beter doen op vrijdag avond dan KPN storingen in de gaten houden als een ware FBI agent? Juist ja! Eten maken, het cafe in, bioscoopje, boekje lezen, dat ene klusje fixen wat je al weken moet doen, eens even echt gezellig borrelen met vrienden zonder die tv op de achtergrond, en aan The Voice of Holland mis je ook niks hoor. Kan je morgen gewoon lekker terug kijken als je echt perse wilt..

Ik hoop dat de storing nog even duurt, heerlijk dat boekje wat ik nog moest lezen en dat wasje wat ik nog moest vouwen. Een eitje met spek bakken en lekker met een muziekje meezingen en een dansje doen in de kamer.. Is die tv missen nou echt zo erg?

Medewerkers van de KPN klantenservice, heel veel succes, en maak vooral veel boze tong uitstekende gezichten als er weer 1 zonder hobby’s naar je belt om je eens flink te vertellen wat voor ‘belachelijke zaak’ hij of zij wel niet allemaal vind en dan vervolgens de meest belachelijke eisen naar je hoofd slingert. Bestel een flinke schaal bitterballen en een paar flessen wijn (werkt altijd) en jullie komen die horror avond wel door!

Want de mensen die het meeste last hebben van de storing is KPN zelf met een half zeurend Nederland waar je helemaal niks mee kan.

Fijne avond KPN klanten! En geniet nog lekker even van een boekje 😉

20151120-220029.jpg

Leave a comment