IT’S ALL ABOUT THAT BAG

Woehoeee! We gaan steeds een stapje verder. Deze week zijn mijn 30JUNEE shopping bags binnen gekomen en wat zijn ze leuk. Ik ben er helemaal blij mee! Vroeger droomde ik al van een eigen bedrijfje met kleding.  Al die merk tasjes die ik voorbij zag komen, ik vond het prachtig. Ik spaarde vroeger ook tasjes (stiekem staan ze nog steeds in de kast) en zodra het een beetje kon ben ik ook gelijk aan de slag gegaan voor 30JUNEE tasjes.

Maar wat wil je dan als webshop? Ik wilde geen plastic tasjes want die gooi je weg of gebruik je voor ouwe sportschoenen en vuile onderbroeken op vakantie.. Het leukste vond ik een tasje die je kon gebruiken voor wat snelle boodschappen, een festival of gewoon naar je werk. Toen kwam ik al snel uit bij deze non-woven Eco bags! Omdat de ‘Pretty Stupid’ trui nog steeds de koploper is (ze zijn bijna uitverkocht, ik heb nog 1 maat L! Dus grijp je kans!) en ik er sterk aan denk deze weer terug te laten komen in de winter heb ik deze opdruk gebruikt voor de tasjes. ‘Lief van verre maar verre van lief’ zullen we maar zeggen.

Massaal werd er gestemd op welk ontwerp het beste was. De meest gekozen tas heb ik uiteindelijk laten drukken. Super enthousiast ging ik naar huis toen ik zag dat het was afgeleverd. Een enorme doos was geleverd die prop vol zat met tasjes. Het gevoel dat je krijgt als je eerste echte tasje is gemaakt! Super leuk!

Je krijgt een tasje gratis bij je bestelling. Geen bestelling maar toch een tasje? Shop ze online voor €1 per stuk of kom op zaterdag 4 juli langs op het festival geniet!

Wat vind jij van de shoppers?  www.30junee.nl

DSC_1595

Leave a comment