HNTM WEIGERT PLUSSIZE MODEL. HIER WORD IK EEN BEETJE WILD(CARD) VAN.

“Ik wil me er niet mee bemoeien hoor.. ”  Maar ik doe het toch even. Lichtelijk in shock ben ik, wat is er mis met een mooi gezicht en goede curves? Kim Kardashian verdient er goud geld mee. (Die keuze uit een tiental auto’s komt echt niet door een universitaire opleiding.) Curves doen het goed! Ik zie hier geen punt van twijfel maar blijkbaar was dit bij HNTM een groot ‘dik’ punt. Terwijl we allemaal lekker optimistisch bezig zijn met ‘love your body’ en ‘size doesn’t matter’ stampt HNTM dit vakkundig hooggehakt met de spillebeentjes de grond in.

Terwijl Nienke van der Peet duidelijk aan kop stond met ruim 10.000 (!!) stemmen werd toch nummer 2 verkozen als winnares. En ik moet eerlijk zeggen, ‘wild’card of niet, ik word hier niet bepaald wild van.  Nummer 2 is vast en zeker ook een knapperd maar daar gaat het even niet om (sorry girl). Het zou een eerlijke wedstrijd moeten zijn maar hier doen ze even niet aan mee. Hoe kan iemand met 7.000 meer stemmen het nog verliezen? Ze zou niet het gezicht hebben. Ik wil hier niet te ver over uitweiden, maar ik heb mindere modellen gezien. Modellen waar je bezorgd om word als je ze ziet lopen over de catwalk. Het liefst zou ik daar met m’n bak bitterballen naartoe rennen en ze helemaal volproppen.

Het lijkt me nou echt eens leuk om een Fashionweek te zien met echte vrouwen maten, kijken of dat design dan nog zo leuk is. Want eerlijk is eerlijk, naast al die Instagrammende  zogenaamde healthy sport fanaten is er geen mens die maat 32 (want dat is het) heeft. En dan maar doen alsof het een perfect healthy life is maar je kan mij echt niet vertellen dat je gelukkig word van zo’n goor shotje gras poeder. Ik heb een koe ook nog nooit zien lachen na een hap gras.

Dus laten we beginnen met echte modellen die lachen en bitterballen eten en er ook gewoon nog leuk uit zien in een rokje en vooral HNTM lekker laten voor wat het is. Ik hoop Nienke, dat er alsnog iemand wild word van het wildcard verhaal en dat je straks lekker kan zwaaien vanaf de top naar al die graatjes die hebben gevochten in een of ander stom programma, die dagen lang smoothies drinken en sporten om ieder vetje kwijt te raken.

Begrijp me niet verkeerd, ik heb helemaal niks tegen slanke mensen, als het maar gezond is en niet komt door achterlijke voedingsschema’s en uithongeringstrucs. Sommige mensen hebben nou eenmaal die bouw en kunnen daar niks aan doen. Maar dit gaat niet meer over gezonde mooie mensen en een eerlijke competitie maar gewoon over een perfect plaatje wat ze hebben bedacht en waar dit nou net even niet helemaal in uit komt. Jammer HNTM, een gemiste kans.

En voor wie het nog niet wist, dit is Nienke van der Peet. Even serieus.. Logisch dat ze die 10.000 stemmen heeft toch? Plus size model? Ben je gek zeg!

Behind the scenes on Mallorca for JD Williams. 
#beachbum #jdwilliams #swimwear #fashion #beach #beachlife #plussizemodel #curvemodel #love #mallorca #spain #modelonduty #werk #work #instadaily #picoftheday #photooftheday #instagood #igaddict #curves #behindthescenes #models1curve #models1 #swimsuit #simplybe #bts
Was catching up on my guilty pleasure, Holland’s next top model, when I caught photographer Andres de Lara on the show doing that week’s shoot. Was great to see him doing well because I worked with him at the beginning of my career and really enjoyed working together. He shot this portrait. 
@andresdelara @hollandsnexttopmodel
#work #photographer #love #inspo #hntm #model #beauty #werk #beautiful #plussizemodel #talent #curvemodel #portrait #wilhelminacurve #models1curve #london #girl #me #nofilter #goodtimes #lovemyjob @models1curve
Thunder thighs?
You bet your ass there is thunder between these thighs ?
 ? - @jefftse123 ? - @nouckbomb
NYC days…
#work #model #nyc #newyork #curvemodel #plussizemodel #love #curves #me #girl #wilhelminamodels #beauty #beautiful #werk #inspo #ootd #wilhelminacurve #models1 #models1curve #modelonduty #lovemyjob

 

 

 

 

 • reply annexxx ,

  Ik ben het zo erg met je eens ? vind het echt belachelijk allemaal…

  • reply labrittie ,

   inderdaad belachelijk!!

   Leave a comment