Iedere keer beloof ik mezelf dat ik niet meer ga shoppen. Ik heb meer dan genoeg maar waarom voelt het altijd alsof ik niks heb om aan te trekken? Afgelopen weekend ging ik een dagje woon winkelen met vriendlief. Ik keek er al weken naar uit, hij er tegen op.. Maar daar waren we dan, in de IKEA vol gillende kinderen en witte steriele zooi.

Hoe leuk die ene bank ook leek die we in gedachten hadden, zo erg viel het tegen.. Op een of andere manier is dat altijd als ik me helemaal ergens op verheug. Deze bank werd het dus niet, wat dus betekende dat we verder moesten zoeken naar een andere leuke bank. Nog meer woon winkelen dus. Terwijl ik het een top idee vond, vond vriendlief het tijd voor de McDonalds en vond die 2 winkels zwaar genoeg.. (Perfect match, ik hoor het je denken…) Lichtelijk beïnvloed door de radio reclame besloten we naar de Rosada outlet te gaan.

Hoe sterk ik me ook hield, na een half uur ging het finaal de mist in. Hoewel ik niet bezweek bij alle leuke zomer schoenen, ging het helemaal mis in de Esprit shop. Ik vond een jurkje, nauwsluitend met een mouwtje en een streep. Perfect! En dat maar voor €15, dit kon ik niet laten hangen natuurlijk! Eindresultaat: toch iets geshopt, nog een koopje ook, en blauw! Helemaal happy 🙂

DSC_1564

 

 

Leave a comment