Makkie, dacht ik.. Doen we effe! Nou niet dus, viel weer vies tegen. Ik had een super goed iets ontdekt waarmee ik in 5 minuten mijn haar kon krullen. Het was een toppertje, zeker omdat ik  nooit mijn bed uit kan en die uren moeite toch geen zin hebben voor dat haar van mij. Mijn broertje installeerde de GoPro, ik ruimde zelfs mijn kamer op voor de gelegenheid en klaar was ik.

De eerste keer duurde het 5 minuten voor ik wist wat ik moest zeggen, kijk je dan in zo’n camera in je eentje. Een beetje praten tegen zo’n lens. En ik dacht dat selfies erg waren.. Maar goed, het hele internet staat vol met tutorials en vlogs dus ik dacht, kan ik ook wel.

Toen leek de opening ; ‘hoi hoi’ met een enthousiaste zwaai een super goed idee. Toen ik het filmpje terug keek heb ik dit begin wel 10x afgespeeld en het werd met de minuut belachelijker. Hoe kunnen die mensen dat toch? En dan die stem erbij.. Ik realiseerde me ook opeens dat die vloggers (video bloggers) zo netjes praten. Ik was al weer aan het mopperen dat dat snoer in de knoop ging, ( ja bij mij gaat altijd dat hele snoer door elkaar en dat zit die krul weer in de knoop..) dat ik bijna stikte in de haarlak en spoot nog lekker wat haarlak in m’n oog.. Ook heb ik nog nooit een blogger gehoord die zei ‘ Ik bedoel, iedereen maakt filmpjes, je word helemaal dood gegooid met al die tutorials’ en ‘Ja gewoon, hop een krulletje en klaar.’.. ‘We spuiten die krul op z’n Roy Donders lekker vol met haarlak, hoppaa’.. ‘Het voelt zo raar om tegen je zelf te praten he , echt verschrikkelijk, ik denk dat ik het maar bij bloggen houd wantte..’

Half verwegen kwam ik er eigenlijk achter dat het om m’n haar ging maar dat je deze niet eens in beeld zag.. Al met al heb ik de video maar gecanceld.  Ook de gekke bekken werkte niet mee en vooral die zenuw trekjes en dat vieze ‘wat een lucht’ gezicht na het spuiten van de haarlak had ik nooit eerder gezien in de Youtube tutorials.

Het valt nog niet mee, zo’n filmpje.. Ik denk dat ik hier wel echt te nuchter voor ben.

fotoo

 

Leave a comment